Multistar Scan


Multistar Scan (myynnissä)
"Micha" 
Multistar Scan eli tutummin Micha, on mun toinen kenttäponini, joka tuli vuoden Antonia myöhemmin. Micha ostettiin Tanskasta 2011.  Micha on kotoisin Irlannin nummilta, josta se otettiin kiinni 5-vuotiaana, toisin sanoen se on villiponi!

Ennen minua Michalla on ollut vain yksi omistaja. Micha on todella kiltti ja tekee kaiken sydämmellä. Ehdottomasti Michan parhaita puolia on maasto-osuus. Micha on rohkea, joka ei kyttää tai pelkää mitään. Micha on tosi rehellinen ja yrittää aina kaikkensa!

Esteillä Micha tarvitsee hyvää yhteistyötä ja luottamusta. Varovainen poni, joka harvoin tiputtelee. Kouluratsastus oli pitkään meillä se heikoin osa-alue, mutta hyvien valmentajien mm. Stella Hagelstamin ja Katarzyna Konarskan avulla ollaan menty kouluratsastuyksessa iso askel eteenpäin. Muun muassa sain ensimmäisen ysini kouluradalta, sekä huikeimmat kouluprosentit 75,56% Michan kanssa!

Micha on tosiaan myös myynnissä, koska tämä on mun viimeinen ponivuosi. Micha sopii mahtavan luonteensa perusteella myös ensimmäiseksi kenttäponiksi, viemään ratsastajan aina seuratasolta kansainvälisille kilpakentille!

10 kommenttia:

 1. minkä tasonen tää poni on ? :)

  VastaaPoista
 2. tarkoittaako tuo minkä olet kirjoittanut: "sillä se on pyydystetty Irlannin nummilta 5-vuotiaana"

  että ponis olis niinku tavallaa villiponi?

  VastaaPoista
 3. Joo se on ollu varsana villiponi :D

  VastaaPoista
 4. Kukaan ei osta rääkkättyy poniparkaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nii millä perusteella rääkätty ? :D:D:D:

   Poista
 5. Minkä tasoinen tää on ja minkä korkuinen?? :)

  VastaaPoista
 6. http://www.ratsut.fi/kaikki-ponit/12-kenttaratsastus/5693-kansainvalisen-tason-kenttapon.html

  VastaaPoista