Jessica Malin

Jessica Malin
Moikka! Oon Jessica vuonna -98 syntynyt tyttö Jyväskylästä. Nykyisin asun perheeni kanssa Puolassa, Wrocław nimisessä kaupungissa. Suoritin yläkouluni Kilpisen Olympiakomitean tukemalla urheiluluokalla Jyväskylässä. Lukio-opintojani jatkoin täällä Puolassa 2.8.2013 alkaen englanninkielellä kansainvälisessä yksityiskoulussa (Wroclaw International School). Nyt olen aloittamassa Otavan nettilukiota kahdelle lukion viimeiselle vuodelle, sillä valitettavasti edellisessä koulussa ei ollut mahdollisuutta opiskella kuin lukion ensimmäinen vuosi.

Tällä hetkellä mulla on yksi poni Multistar Scan , ja hiljattain ostettu junnuhevonen Red Related. Kilpailen tavoitteellisesti kansainvälisellä tasolla kenttäratsastuksessa, jossa mun pitkäaikaisena haaveena on toteuttaa unelmia, josta mm. blogin nimikin on saanut alkunsa.Ratsastushistoriani:
Olin 5-6 vuotias, kun äiti vei mut ensimmäisen kerran tallille. Aloitin ratsastuksen Jääskelän ratsastuskoululla. Noin kaksi vuotta ratsastettuani perheemme päätti, että meille tulee hevonen.
Äitini ja minä kokeilimme monia hevosia, kunnes löysimme suomenhevosen nimeltä Solitar "Sussu".
Sussu oli perheemme yhteinen harrasteratsu.

Solitar


Minä 7-vuotiaana tallikilpailuissa
11-vuotiaana halusin kilpailla muuallakin kuin kerran vuodessa tallikisoissa. Sussu sai ikävästi kinnerpatit, jonka hoito vaati aikaa, joten sain ylläpitoponin nimeltä Faline. Faline oli valkoinen risteytysponi, jolla opettelin kilpailemaan seura-/aluetasolla. Hieman myöhemmin ostimme Falinen. Faline opetti mulle paljon nöyryyttä ja, että mitään ei saa ilmaiseksi.

Faline
Niin kauan kun muistan halusin päästä hyppäämään maastoesteitä. Monien aivopesujen jälkeen äitini vihdoin päästi mut kokeilemaan maastoesteitä. Kenttäratsastus vei mut mukanaan. Osallistuin Falinella ensimmäisiin kenttäkilpailuihin. Se loppui lyhyeen, nimittäin meidät hylättiin jo rataesteille.
Falinella oli  tullut hypyt täyteen. En päässyt enään kehittymään Falinella, joten myimme sen koulupainotteisenä ponina. 

    Halusin edelleen kilpailla kenttää ja minulle alettiin etsiä kunnon kenttäponia. Ulkomailta oli tarkoitus etsiä sopiva poni. Ensinmäisellä reissulla löytyi kiva poni, joka lähti myös ostotarkastukseen, jossa selvisi, että sillä olikin puhkuri.
     Toisella reissulla ulkomaille menimme viimeisenä katsomaan Antonia. Päätimme ostaa Antonin. Ennen Antonia olin kokeillut kymmeniä eri poneja.
Antony Hopkins

Vuoden sen jälkeen kun Anton oli tullut, sain toisen kilpaponini Michan. Kun olin Ruotsissa kilpailemassa kokeilin samalla Michaa. Micha oli todella kiva, ja rakastuin siihen heti. Valitettavasti se oli liian kallis meille. Ja ymmärrin sen. Vanhempani nevottelivat Michasta selkäni takana. Minulle ei kerrottu mitään. 

Yhtien kilpilujen toimihenkilönä ollessani, joku mies tuli kysymään että, olenko Jessica? Ja pyysi, että tulisin hakemaan yhden hevosen. Tottakai ajattelin silloin, että joku kilpahevonen tarvitsi apua. Lähdin auttamaan miestä. Toisin kävi, näin ison sinisen kuorma-auton pihassa. Luukku avattiin ja näin Michan.
Se oli varmaan suurin yllätys, mitä mulle on ikinä tapahtunut. Ilmeeni oli varmasti näkemisen arvoinen. Tilanne kuvattiin puskasta, jossa koko talliporukka kyykki. Kaikki tiesi, että saan uuden ponin, enkä ollut itse tajunnut mitään. :D

Multistar Scan