Entiset hevoset

Antony Hopkins 

 ”Anton” , mun ensimminen kenttäponi, joka vei mut kansallisille kenttäradoille. Tummanruunikko saksalainen ratsuponi, isänpuolelta kokonaan täykkäri. Anton on tosi voikamas ja omanlaatuinen persoona.
      Koulussa Antonilla on hyvät lennokkaat liikkeet, mutta on todella haastava ratsastaa. Tämä on kuultu myös useiden kouluvalmentajien suusta, jotka ponia ovat testanneet.
Rataesteillä ponilla on suuri kapasiteetti,  eikä kukaan tiedä mikä on Antonin raja. Korkein hyppäämäni rataeste on 135cm Antonilla. 
     Luonteeltaan Anton on todella orimainen joissain tilanteissa, koska se on ruunattu vasta 6-vuotiaana. Anton on hyvin oman arvonsa tunteva ja omistaa suuren egon, ja on myös todella älykäs. Anton opetti mua paljon. Poni myytiin vuoden 2013 loppupuolella rataesteponiksi Puolaan nuorelle tytölle.
Faline

Faline oli mun ensiponi, jonka sain täytettyäni 11 vuotta.  Valkoinen prinsessaponi. Tälla ponilla aloitin mun kilpauran. Falinella menin lukuisia seura- /aluekilpailuja esteratsastuksessa. Myös muutamat koulukilpailut, mutta tähän aikaan esteet kiinnostivat enemmän. 

Jossain vaiheessa halusin kokeilla kenttäratsastusta, mutta Faline ei ollut valitettavasti kenttään soveltuva. Faline opetti minulle paljon nöyryyttä ja, että mitään ei ilmaiseksi saa. Kaiken eteen oli tehtävä töitä. 
Solitar

"Sussu", oli meidän perheen ensimmäinen hevonen. Sussu tuli meille, kun olin 8-vuotias. Sussu oli vain harrastehevonen ja silloin kilpaileminen ei ollut vielä vallannut sieluani. Sussu on 2000- syntynyt punarautias maailman kiltein Suomenhevonen, joka omisti varmaan 58 eri puhdasta askellajia. Vaikka Sussulla koululiikkeet eivät yltäneetkään Gran Prix- tasolle, niin hyppytyyli oli hyvä ja esteet sujuivat. 
Sussulla tehtiin ihan kaikkea, uitiin, hiihtoratsastettiin, vikellettiin ja pidettiin hauskaa. Kävin silloin tällöin kisoissa, mutta pääasiassa vain harrastettiin äitini kanssa.

Falinen tultua meidän oli pakko myydä Sussu, koska aloin käymään säännöllisesti valmennuksissa ja kilpailuissa eikä aikaa yksinkertaisesti enää ollut.  Monta hyvää ja ikimuistoista vuotta tuli vietettyä. Pikku Roo

Roo, on Sussun varsa. Roo ei ollut meillä kauaa, koska lähti koulutukseen muualle ja siitä myytiin. Suomen pienhevoseksi jäänyt tammavarsa elää nyt hyvää elämää jossain päin Suomea. 
12 kommenttia:

 1. kuinka korkee tää on?

  VastaaPoista
 2. tossa lukee, että Anton on syntynyt vuonna 2012 :D

  VastaaPoista
 3. Ihana <3<3<3
  Aijoks ikinä myydä?

  VastaaPoista
 4. millon sun ponivuosien ois tarkotus loppua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 2014 vuoden loppuun saan kisata poneilla :)

   Poista
 5. Miks micha on jo nyt myynnis:)

  VastaaPoista
 6. Ettii hevosen sen tilalle

  VastaaPoista
 7. Moikka!;) oon menny tolla Sussulla kun se oli siellä ratsastuskoululla:) ja tiiän ton Falinenkin! :) kiva blogi sulla!

  VastaaPoista