lauantai 19. joulukuuta 2015

Hello!

Oon nyt matkalla Puolasta Suomeen, joten tuli hyvä sauma päivittää blogia :). Ajetaan siis Äitin ja mun veljen kanssa autolla Suomeen. Eilen lähdettiin aamuyöstä ajamaan, ja päästiin Latviaan asti, jossa yövyttiin. Nyt taas matkalla kohti Tallinnaa jne.

Ihanaa päästä vihdoin kunnolla lomalle, viimeksi olen ollut Suomessa vuosi sitten tai ylipäätänsä missään, koska en ole voinut jättää Reddyä. Aion viettää Suomessa ihan kunnon loman ja olla ainakin mun synttäreihin asti (11.1).


Reddysta huolehtii mun hyvä kaveri Klaudia. Jätin Klaudialle kunnon hoito-ohjekirjan Reddyyn liittyvistä asioista :'D. No eiköhän se ihan hengissä pysy.


No viimeaikoina oon valmentautunut ahkerasti Reddyn kanssa kouluratsastuksessa, ja on mennyt pääasiassa hyvin. Tottakai on ollut huonompiakin päiviä mukana. Tällä viimeisellä viikolla Reddy on ollut vähän tahmeampi/jäykempi, mutta se voi johtua siitä, ettei sillä ole ollut kahden viikon sisään yhtäkään kevyempää päivää.


Se mun tän hetkinen 3-vuotias projektiheppa on nyt myynnissä, joten saa nähdä kauan se täällä pysyy. Ja näistä nuorista puheenollen, kun mulla oli kesällä se toinen 3 -vuotias tamma ridattavana, joka lähti sinne koulutukseen tms. niin se sai kolmannen sijan jossain kasvattajakilpailussa :)

Muutama viikko sitten mulla oli vielä kauden viimeiset kisat. Ihan vaan alue-estekilpailut, jossa ratsastin 100cm. Menin sillä mun vanhemmalla projektihevosella Backetilla. Puhdas rata tuli, ja kaikki puhtaasti suorittaneet saivat jaetun ykkössijan. Ei siis hassummin.


Backetin kanssa en käy muuten valmennuksissa kuin estetunneilla. Ja voi luoja, viimeinen valmennus oli kyllä sellaista sirkusta, että huhhu. Backet oli tavallista energisempi, ja kontrolli oli taas aivan vieras käsite.Eikai tässä muuta ihmeellistä ole tapahtunut. Perus kiire 24/7. Ajattelin, että voisin postata myös Suomessa kerran tai kaksi, ihan vaan tavallisen postauksen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti