tiistai 12. toukokuuta 2015

Moikka!

Mulla on ollut isot ongelmat internet -yhteyksien kanssa, enkä ole päässyt päivittämään blogia enkä oikeastaan opiskelemaankaan pariin viikkoon. En tiedä milloin netti alkaa taas pelittämään, toivottavasti pian! Nyt sain yhdistettyä talliravintolan nettiin, niin pääsin opiskelujen ohessa kirjoittamaan blogiakin.


Muutama viikko takaperin mulla oli kilpailut Jarozowkassa, josta mukaan tarttui sijoitus! Kouluosuus meni vähän odotettua huonommin, pohja oli todella raskas, ja hiki valui molemmilta. Prosentteja tuli kuitenkin 67% (-49.6) ja olin toisena koulun jälkeen. Koulun jälkeen nopeasti vaihtamaan estekamat ja suunta kohti verkkaa. Esteosuus oli nurmella. Rata oli muuten hyvä ensimmäistä estettä lukuunottamatta. Ratsastin ensimmäiselle esteelle niin löysästi ilman minkäännäköistä kontaktia tms. josta otin sitten 4vp. Täytyy sanoa, että oli niin oma moka, kun jäin sillä tavalla vaan matkustamaan.


Maasto oli seuraavana päivänä. Maasto oli kivan oloinen, ei niinkään iso, mutta tekninen ja paljon laukkaamista. Ihanneaika oli n. 4.25min ja tultiin reippaasti alle sen, kun molemmilla oli niin kivaa, enkä oikeastaan edes vilkaissut kelloa ennen kuin lähestyin maaliviivaa.


Lopputuloksissa oltiin viidensiä kolmenkymmenen lähtijän joukosta. Olen ihan tyytyväinen lopputulokseen. Tärkeintä on, että meillä oli kivaa yhdessä.


Nyt meillä onkin vähän isommat suunnitelmat mun kouluvalmentajan kanssa. Ollaan treenattu ahkerasti koulukiemuroita, sillä oon menossa koulukilpailuihin muutaman viikon päästä. Ja uskokaa tai älkää, mutta startataan vaativaa B:tä kolmena eri päivänä! Jokapäivä on eri ohjelma, en ole vielä saanut ohjelmia käteen, mutta tiedän suurinpiirtein mitä ne sisältää. Vähän alkaa jo jännittää! Ollaan kyllä vuosien aikana menty tosi paljon eteenpäin erityisesti koulussa. Laitoin tohon alas hyvän vertauskuvan!Nyt Michalla oli rennompi viikko takana, oikeastaan vaan maastoilin ilman satulaa, ja vein ponia laitumelle. Tällä viikolla väännetäänkin koulua oikein urakalla! Tänään mulla oli kouluvalmennus ja meni ihan super hyvin! Ei uskoisi, että viikko on vaan chillailtu. Micha oli tosi vetreä ja pehmeä ratsastaa. Tehtiin paljon sulkuja, avoja sekä väistöjä. Lopussa hiottiin laukka-ravi siirtymisiä. Keskityttiin siihen, että kun laukasta siirretään raviin, niin ne ensimmäiset askeleet tulisi lähteä kunnolla ylämäkeen ja, että ne olisivat myös lennokkaita.


Micha oli ollut vähän ruoholla kera muutaman voikukan! Voin kertoa, ettei ihan hetkessä väri lähtenyt :D
Reddyn kanssa mulla menee edelleen paljon aikaa sen hoitamisessa, mutta kohta iso työ palkitaan, kun pääsee taas treenaamaan. Ratsastin Reddylla muuten nyt tänään ensimmäisen kerran ulkokentällä, ja voin sanoa, että jännitti ihan sikana! Se on ollut niin kauan kevyemmällä liikunnalla, ja sillä on niin paljon ylimäärästä energiaa. Pakkoa sanoa, että Reddy pääsi yllättämään ihan kympillä. Oli varmaan paras kerta koko tuon saikun aikana. Neiti teki niin mielellään töitä, ja odotti koko ajan hienosti mun apuja (toisin sanoen mulla oli heppa kontrollissa koko ajan). Puhuttiin, että voitais tässä lähiaikoina ottaa Reddy takasin kouluvalmennuksiin, mutta ei vielä ihan koko mittaista vaan vähän kevyemmin.


Nyt tosiaan, kun netti ei ole pelittänyt niin mulla oli vähän ylimäärästä aikaa tänään, jolloin kävin kuvailemassa noita uusia kenttiä, ja vähän maastorataa videon muodossa. Heti, kun pääsen kuvaamaan loputkin tallialueesta ja laitettua ne koneelle, niin saan ne vihdoin tänne blogiinkin, kun joskus lupailin!
Sain muuten "uuden" puhelimen, jonka ostin mun veljeltä, kun mun oma oli niin tuhoutunut, eikä oikeastaan enää edes toiminut. Tää on Iphone 5, ja oon niin onnellinen, koska tossa on mun mielestä tosi hyvä kamera, ja saan otettua sillä kivoja kuvia tänne blogiin, esimerkkinä tämä kuva! 

Täällä on jo ihan kesä! Viimeisen parin viikon aikana ollut joka päivä yli 20°C, kyllä kelpaa!3 kommenttia:

 1. Vähänkö ihanaa kuulla susta taas! Mun mielestä sun blogia on kiva seurailla, koska pääsen sen kautta aina itekin unelmoimaan suuria, tää auttaa mua pysymään kiinni haaveissani ja motivoi tosi paljon, ku voi lukee "ihan tavallisesta" hevoselämästä ulkomailla. Löysin sun blogin blogitallin haastattelun kautta, ja onneksi löysinkin! Alussa olin niin kateellinen kaikesta, etten meinannu pystyä lukemaan, mutta kun pyristelin siitä irti, on tätä ollut tosi mielenkiintoista seurata. Myös toi ennen-nykyään-kuva antaa aika paljon lohtua, ehkä mäkin sitten joskus vielä osaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana kommentti! Lupaan sulle, että niin kauan, kun sulla on suuret haaveet ja tahtoa ja nöyryyttä yrittää saavuttaa niitä, niin pääset pitkälle! Mä aina ajattelen niin, että sillä ei oo niin suurta merkitystä millasen pohjan on saanut tälle lajille, vaan just sillä, että millanen tahto ja kuinka motivoitunut itse on! Ja voi kuule mäkin oon ollut niin monelle kateellinen, mut just sillon kun sen pystyy sanomaan ääneen, että on kateellinen niin sillo se ei tunnu enää pahalta, vaan voi olla ns. hyväl taval kateellinen. :) Ihana kuulla, jos mun blogi tuo sulle lisää motivaatiota, ja paljon tsemppiä sulle sun haaveiden saavuttamiseen, muista uskoa ittees! :)

   Poista
 2. Tiesitkö että oot ihan ku Alison Lohmanin klooni?? Ihan saman näkösiä ootte :D

  VastaaPoista