sunnuntai 7. joulukuuta 2014

Vihdoin ja viimeinen vastaukset kysymyksiin!

En vaan osaa kertoa asioista lyhyesti :D, mutta tässä se nyt on!18 kommenttia:

 1. Tää oli kiva video ja jaksoin hyvin katsoa kokonaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Ja kiva kuulla, mua niin pelotti et tästä tuli tylsä :D

   Poista
 2. Tosi kiva video! Jaksoi hyvin katsoa loppuun :) Tuli mieleen vielä pari kysymystä: Treenaako tallillanne vain kenttäratsastajia vai onko myös muifen lajien edustajia? Minkä tasoisia ratsastajia tallillanne on? Onko siellä ihmiset kannustavempia kuin suomessa? Tai onko siellä niin kateellista porukkaa kuin suomen heppapiireissä? :-D Eroaako kilpailut paljon verrattuna Suomen kansallisiin? (Palkinnot, tunnelma, starttimäärät)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Lähes kaikki on kenttäratsastajia tietenkin ratsastuskoulun oppilaat erikseen, mutta siellä myös paljon kenttäpainotteisia löytyy. Taso on tosi laaja ihan harrasteesta - 2* tasoisia. No alkuun, kun en tuntenut ketään, luulin, että kaikki on kaikkien kavereita yms. eikä kateellisuutta ollut näkyvillä. Nyt, kun oon tutustunut paremmin kaikkiin, niin on täälläkin ihan samanlailla kateellisuutta. Itse yritän olla mukava kaikille, ja olla kaikkien kaveri yhtälailla tasosta/hevosesta riippumatta. Kaikistahan ei tarvitse åitää, mutta kaikkien kanssa on tultava toimeen. Kateellisuudesta puheen ollen, mun mielestä on tosi järkyttävää, että pahimmat löytyy nimenomaan niistä vanhemmista.. Siis ihan oikeesti niiden lapsetkin osaa peittää sen paremmin, kun ne jotkut vanhemmat.. Kateellisuutta löytyy joka puolelta maailmaa, se on karu tosi asia. Mun valmentaja ottaakin aina välillä kaikki oppilaat puhutteluun koskien tallin ilmapiiriä (pakko kyllä sanoa tähän väliin, että valmentajani sanoi loppuun "asia ei koske Jessicaa" :D) Yleisesti ottaen tallilla on kuitenkin tosi hyvä henki :) Kilpailut eroavat jonkin verran, ratoihin panostettu suurimmassa osassa paikoista enemmän. Me mennään aina porukalla kilpailuihin, ja luokissa on paljon enemmän starttaajia. Palkinnot aika samaa luokkaa. Ja useissa kansallisissa kisoissakin on ihan TV-ryhmä kuvaamassa, ja täällä kenttäratsastusta näytetään mediassa paljon enemmän. :)

   Poista
  2. Kiitos vastauksista! Tuo on kyllä karu fakta, että vanhemmat ovat menosti niitä kaikista pahimpia paskanjauhajia.. Luulisi aikuisten ihmisten osaavan käyttäytyä.
   Tsemppiä paljon hevosen kuntoutukseen ja toivotaan, että heppa pysyy ensi kaudella terveenä! :)

   Poista
  3. Niimpä. Ja kiitos paljon!! :)

   Poista
 3. Ootpas fiksun olonen likka! :) hienosti jaksat kuntouttaa heppaas, tolla sisulla pääsee pitkälle.

  VastaaPoista
 4. Voi ku sä vaikutat älyttömän kivalta ihmiseltä :) Toi murhatutkija tuli kyllä puun takaa ;D Älyttömän halpa tallivuokra siellä :O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Haha joo uskon :-D Ja niin on!

   Poista
 5. Toi sun nöyrä asenne tulee kyllä viemään sut vielä huipulle :) Tsemppiä opiskeluihin ja Redin kuntoutukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Ja samoin tsemppiä Kallen kanssa kuntoutuksessa! Pakko sanoo, et oot tehny sen kanssa ihan uskomattoman hienoo työtä. Ja oo ylpee itestäs, minkä muutoksen oot saanu :)

   Poista
 6. pakko kyllä sanoa että vaikutat tosi fiksulta ikäisekses ja ihanaa, että vaikka sulla on kaikkea mistä moni voi vaan haaveilla niin olet silti pysynyt noin nöyränä ja ymmärrät että esim.raha ei kasva puissa :) toivon sulle kaikkea hyvää ja paljon tsemppiä jatkoon, pääset vielä pitkälle kun jatkat samaan malliin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!! Ihana tsemppiviesti.❤︎ :) Oon ihan yllättynyt kuinka positiivista palautetta on tullut! Kiitos paljon kaikille muillekkin, näitä kommentteja on niin kiva lukee, ja oon tullu tosi hyvälle mielelle näistä! :)

   Poista
 7. Näytät ihan gossip girlin blairilta xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa haha xd, mut kiitos, koska must se on nätti! :p

   Poista
 8. Sinut on haastettu :)
  http://mmma-ri-ka.blogspot.fi/2014/12/kirje-joulupukille.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vastaan haasteeseen lähipäivinä! :)

   Poista