torstai 26. kesäkuuta 2014

Strzegom Horse Trials Day 1

Moikka! Kisat on lähteneet hyvin käyntiin, ja oli pakko päästä heti päivittämään. Mun piti päivittää heti eilen illalla, kun pääsin kotiin, mutta kuvat kestivät niin kauan latautua, että ehdin nukahtaa.. :D. Tää on tosi outoa, että on näin isot kisat ja voin olla kotona yötä! Ihanaa. Lähdettiin eilen heti aamusta ajamaan tallille, ja aloin letittämään Reddyä melkein samantien hevostarkastusta varten. Sain ihan okei letit, ja lähdin ratsastamaan hieman. Pikaisesti vaihdoin omat vaatteet ja viimeiset karvankiillotusaineet hevoseen, ja menoksi. Tarkastus alkoi 11.30, ja lähdin 24:ntenä. Pääsin suoraan läpi, ja Reddy ravasi tosi hienoa ravia!
Kouluosuus oli siis jaettu kahdelle päivälle, ja onnekkaana pääsin starttaamaan eilen. Kilpailijoita mun luokassa on yhteensä 55, joista 28 ratsasti eilen. Mun verryttely oli ihan super! Sain tosi hyvän rytmin ja fiiliksen siellä. Verryttelyalueella ratsasti muitakin, kun verryttelijöitä, niin se oli aika hässäkkä. Kuitenkin sain paljon parempia pätkiä aikaiseksi kuin ikinä ennen treeneissä. Mun kouluvalmentajakin oli tosi tyytyväinen. Tehtiin asioita ihan laidasta laitaan, lähinnä mitä ohjelmaan sisältyi (keskiaskellajit, väistöt yms.)


Radalle mennessäni kadotin mun rytmin ihan totaalisesti. Siellä oli paljon hyviä pätkiä, mutta myös niitä huonoja, jotka sain verkassa niin hyvin onnistumaan. Mun pysähdykset olivat aivan kamalat.. En oikein tiennyt mitä sen radan jälkeen ajattelin, koska vertasin sitä vaan mun verryttelyyn. Mun valmentaja meni heti katsomaan tulokset ja olin saanut 65%, virhepisteillä -52,5 ja siinä vaiheessa 7:ntenä!! Olin ihan suu auki, en voinut uskoa sitä. Nää oli meidän ekat yhteiset kv kisat, ja mun tavote oli hyvällä radalla joku about 60%. Kv kilpailuissa arvostelu on aina tiukempi, ja meillä ei ole vielä kovinkaan pitkää yhteistä taivalta. Okei puolet on vielä menemättä, ja tänään näkee sen lopullisen sijoituksen, mutta ei voi olla muutan kuin tyytyväinen! Kaikkien ratsastajien jälkeen olin sijalla 11. Tossa porukassa se oli ihan loistava juttu, sillä samaa luokkaa kisaavat mm. Andreas Ostholt ja Dirk Schrade!
 
Illalla käytiin vielä äitin kanssa vilkaisemassa maastorataa niin, että sain esteet kuvattua! Tuntuu kivalta lähteä kotiradalle, vaikka se ei helppo rata olekkaan. Muutamia tosi kinkkisiä tehtäviä löytyy. Tänään kävelen radan luultavasti mun valmentajan kanssa, ja vielä yksin muutamaan otteeseen. Tässä teille maastorata kuvina:

Ykköseste, tosi kiva ja kutsuva!

2.

3. ylämäkeen.

4A ja 4B takana.

5.

6. Kukkulan jälkeen oleva kapea.

7.

8.
9A ja 9B takana.


Lähikuva 9B

11.


12. Ensimmäinen vesi.

13.

14.

15. Toinen vesi.
16AB vinosarja.
16A lähikuva.

17.


18ABC coffin.


18C

19.
20 (takana) ja 21(edessä). 

20. Lähikuva.


21. Lähikuva.
22. Trakehner

23A ja 23B takana

23B.

24. Viimeinen este.

4 kommenttia:

  1. Herranjestas jäätävän näköisiä esteitä!! Minkä korkuisia noi suurinpiirtein on? Entä mitä suomen tasoa koulu ja rataesteosuus vastaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koulu on sellanen helppo A tasoinen ja rataesteet 115cm :)

      Poista