lauantai 22. maaliskuuta 2014

Moikka! Ahh täällä on ollut tosi lämmintä loppu viikosta, reippaasti yli 22°C! Tällä viikolla mulla ei ole ollut valmennuksia, koska mun valmentajat on Ranskassa. Oon maastoillut Michalla ja tehnyt kaikkea kivaa. Ensi viikolla taas jatkuu valmennukset normaaliin tapaan.

Koulussa vihdoin on alkanut vähän helpottaa. Sain mun todistuksen perjantaina, joka oli tosi hyvä!
Kuvasin perjantaina myös videon, mitä oltiin pyydetty. Eli siis kuvasin koko päivän, mitä tehtiin koulussa. Kuvat voi olla välillä vähän omaa luokkaansa, koska meillä on koulussa tosi tiukat säännöt puhelimen käytöstä.

Tallilla oli syntynyt tällä viikolla varsa :)
9 kommenttia:

 1. Oi vähän kiva kun teit ton videon. Varmaan rankka toi koulu ite en kyllä pysyis kärryillä :D vitsi oot kaunis :o

  VastaaPoista
 2. Alkuun oli tosi rankkaa, kun on se 36h/viikko vaan muutamalla tauolla ja muuten vedetään putkeen.. Ja opiskelun tasokin on vähän eri kuin Suomessa niin alkuun kyllä oli tosi vaikeeta tottua! Kiitos :)

  VastaaPoista
 3. mielenkiinsta seuraa sun blogia, kun oot samanlaisessa tilanteessa ku itekki! :) meki ollaa muutettu ulkomaille, tosin tänne sveitsiin. käytkö muuten ics ? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva et kommentoit nimellä ja pääsin kattoo sunkin blogia :) En oo ihan varma mitä meinaat tolla isc, mut jos meinaat tolla niinku koulua :D niin käyn wroclaw international school, ja oon sillä pre IB luokalla, joka vastaa lukion ensimmäistä ja ensi syksyksi haen IB 2- luokalle pięć- nimiseen kouluun (wroclaw high school number 5)

   Poista
  2. joo koulua meinasin hahah, ku me käydää just tota international community school, nii aattelin et oiskoha sieläki se koulu! :D

   Poista
 4. Sulla on niin kiva blogi ja oot kivan olonen tyyppi!:) mistä sää oot ostanu ton sun longboardin? Tsemppiä reeneihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, nää on aina ihania kommentteja :) Oon ostanu sen decathlonista :D

   Poista
 5. Ohhoh! Aika pitkän matkan lonkkaat kouluun. :D Meetkö aina niin? Mites muuten, ootko oppinu mielestäs hyvin puolaa ja onko ollu vaikeeta? Ainaki se näyttää siltä, et on vaikeeta, varsinki ääntää. Kauanko te ootte siellä Puolassa vielä? Oot supernätti! :)

  VastaaPoista
 6. joo, aina kun ei sada :) Oon oppinu aika paljon, mut se on tosi vaikeeta :D niinku saattaa olla 4 konsonanttia peräkkäin, yrittää siinä sit ääntää ja niitä ihme kirjaimia.. En tiiä yhtään ehkä kaks vuotta, ja kiitos paljon!! :)

  VastaaPoista