tiistai 15. lokakuuta 2013

Viime viikko oli rennompaa poneilla, koska molemmat valmentajani olivat Hollannissa niinkuin mainitsinkin. Perjantaina  ja lauantaina pidettiin kokonaan tallivapaata. Perjantaina olin Hanian kanssa, mutta koko lauantain tein kouluhommia ja kaikkea mitä rästiin oli viikolta jäänyt.

Maanantaina mulla oli Michalla maastotreenit. Menin Antonilla kevyesti koulua ennen Michan maastoa. Maasto meni ihan super. Ei hypätty mitenkään kummoisen paljon, koska meni muutenkin niin putkeen. Tehtiin perusverkka ja sen jälkeen mentiin toiselle pellolle hyppäämään koko rata. Yksi este piti tehdä uudelleen, mutta se oli ihan mun virhe.


Tänään mulla oli estetreenit molemmilla. Menin ensin Antonilla. Anton oli ihan super! Lopussa se oikein sytty, kun tajus mikä on homman nimi. Pitkästä aikaa sillä tuli loppuun omaa energiaa. Hypättiin tänään vähän isompaa rataa n. 115cm ja jotkut 120cm. Antonista jäi hyvä fiilis.

Michalla ei mennyt ihan niin putkeen tällä kertaa. Se pelasteli mua jonkun verran aika pahoistakin paikoista, mutta sitten sille tuli mitta täyteen ja ei oikein sujunut. Toisaalta se oli vähän väsyneen oloinen. Ja heti alkuraveissa tunsin ettei Michaa kiinnosta tänään. Ehkä huono päivä ja väsymystä. Hypättiin n. 105-110cm riippuen esteestä.

3 kommenttia:

  1. Lueskelin tuota edellistä postaustasi ja talliesittelyä :) Mitenkä siellä tarhataan hevosia? Kuvissa en ainakaan tarhoja nähnyt?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä ja yleisesti Keski-Euroopassa se tarhaus ei ole niin yleistä kuin Suomessa. Meillä kuitenkin on muutamat tarhat ja 2 laidunta. Meidän ponit on onnekkaita, kun saavat tarhata joka päivä muutaman tunnin. :)

      Poista