lauantai 31. elokuuta 2013

Morjens taas :) 

Mulla on vaihteeks taas miljoona asiaa kerrottavana ja niinuin aina, en kaikkea saa mahtumaan ja puolet unohdan kertoa. No alotetaan vaikka siitä, että eilen ja tänään oon ollut liikenteessä ilman keppejä. Jalka on kyllä kipeä ja musta, mutta jotenkuten pystyn kävellä ja kokoajan paremmin. 

Tiistaina ja keskiviikkona vain juoksutin ponit, koska en voinut ratsastaa. Torstai oli vapaapäivä jolloin ei menty tallille ollenkaan, joten Anton sai vapaapäivän. Michalla ei ollut vapaapäivää, sillä ostajaehdokas tyttö kokeili sitä uudelleen koulussa ja rataesteillä. Luotettiin niihin sen verran, koska oltiin nähty aikasemmin tytön menevän rataesteitä ja koulua ja sen lisäksi tälläkertaa nillä oli Puolan maajoukkuevalmentaja mukana.Perjantaina pääsin selkään ja ratsastin Antonin, joka oli ihan hullun hyvä. Outoa, koska sillä oli ollut pari vapaapäivää takana ja muutenkin kevyttä liikutusta. 


No sitten se tyttö kokeili perjantaina eli eilen Michaa maastoesteillä. Meni ihan ok, joo Micha pelasti sen tytön melko usein. Hieno poni. En todellakaan tiedä, että miksi ne halus hypätä joitakin hevosten yhden tähden esteitä, vaikka me oltiin sanottu, että Michan taso on CCIP* ja mun mielestä sen ei sillon edes tarvii hypätä hevosten yhden tähden esteitä, koska se on poni ja ponien ei tarvitse hypätä niin 'isoa'.. No muut hevosten 1* esteet se hyppäsi paitsi yhtä isoa risuestettä, jonka risut oli leikattu lyhyemmäksi yhdestä nurkasta niin, että se on kapea este, eikä siinä ollut edes johteita. Se tyttö oli tosi mukava. Mutta pitää miettiä kuitenkin vielä, että halutaanko välttämättä myydä tohon kotiin Michaa.

löysin 5-apilan maastoillessa ja oli ihan pakko mennä poimii se :D 

Maanantaina ponit rokotetaan, joten on pari päivää lepoa. Keskiviikkona taas molemmilla poneilla Katen valmennukset. Mulla alkaa maanantaina myös koulu. Eilen olinkin jo tutustumassa kouluun ja mun opettajaan. Mun luokalla tulee olemaan seitsemän oppilasta. Yksi Intiasta, yksi Japanista ja yksi Etelä-Koreasta. Sitten yksi puoliksi englantilainen ja puolalainen ja yksi puoliksi ruotsalainen ja puolalainen. Yhtä en muista, että mistä on kotoisin ja sit mä. Näen ne maanantaina. 
Ollaan ostettu tosi paljon erilaisia vihkoja ja tavaroita mitä kouluun tuun tarviimaan, koska täällä pitää ostaa kaikki itse. Saatiin kaksi A4 paperia täynnä tekstiä mitä pitää ostaa ja minkä merkkistä ja plää plää. Siis kuvikseenkin tarvii ostaa varmaan miljoona pensseliä ja mitä lie kohina kyniä. Sit tänään käytiin vielä ostamassa kovakantisia vihkoja ja tarroja yms millä voin koristella niitä. Sen lisäksi siellä pitää olla sisäkengät ja sukilla ei saa olla, eikä mulla ollut täällä mitään sisäkenkiä, joten ostettiin valkoiset Converset, koska ne oli alennuksessa.

tälläviikolla ostettu kellojoo tässä tosiaan vaan pieni osa siitä mitä kouluun tarvitaan.. :D

Kuvia valmennuksesta:
p.s en tiiä mitä tää blogger pelleilee, kun en saa isonnettua tekstiä, joten yrittäkää pärjätä :D


könö

2 kommenttia:

  1. Kiva postaus taas!:) Voisitko joskus kertoo koulunkäynnistä siellä?

    VastaaPoista