torstai 1. elokuuta 2013


Moikka :) 

Viime viikon torstaina saavuttiin myöhään yöllä Puolaan uuteen kotiin. Seuraavana päivänä eli perjantaina olikin paljon hommaa.. Käytiin mm. katsomassa Strzegomissa se uusi talli. Samalla Marcin esitteli meille puitteet. Tallilla on mm. solarium, ravintola, heppatarvike liike, sekä upea klinikka,  jossa on leikkauspöydät yms. Sitten käytiin katsomassa kaikista parasta, nimittäin maastorataa! Voin kertoo, että ei tule esteiden taso tai koko jäämään moneen vuoteen liian helpoksi. Kuulemma päälle 200 maastoestettä. En sillon jäänyt ottamaan kuvia, joten teen vaikka talliesittelyn vähän myöhemmin :) 

Perjantaina käytiin myös Ikeassa ostamassa muutamia huonekaluja. Itselleni ostin pienen lampun pöydälle, tuulettimen, roskakorin, päiväpeiton+tyynyn, normi peiton ja tyynyn, käsipeilin, hengareita, sekä sukille yms. puisen korin vaatekaappiin. Vielä tarviin sellasen kokovartalopeilin, mutta sen saan myöhemmin.

  
   


tässä muutama kuva mun huoneesta: 
näköala ikkunasta
 ja piha:
 Lauantaina päivällä meillä oli äitin kanssa lento Ruotsiin hakemaan poneja. Saatin suora lento Wroclaw-Malmö! Oli ihana nähä ponit pitkästä aikaan. Micha hirnui ja Anton tuli höristen portille. Lauantaina en ratsastanut ollenkaan, sillä oli paljon hommaa. Sunnuntaina pääsin ratsastamaan. Menin ensin Antonilla, sillä nyt pääsin ensimmäistä kertaa ponin selkään pitkän tauon jälkeen. Menin maastoon kävelemään. Anton oli ihan innoissaan, kun pääsi taas töihin :) Michalla olin Martinan kanssa maastossa. Martina on siis suomalainen kenttäratsastaja, jonka kanssa valmentauduin viime kesän samassa paikassa ja nyt Martinan hevoset ovat Ruotsissa samalla tallilla missä munkin ponit olivat kesän.

ekaa kertaa selässä saikun jälkeen!
Maanantaina Ratsastin molemmilla koulua, mutta Antonilla vain ihan kevyesti. Anton oli työskentely haluinen, mutta vähän laiska. Michalle taas piti vähän muistuttaa kumpi määrää.

Tiistaina oli aikainen lähtö, sillä Antonilla oli klo: 9.00 kiropraktikko Tanskassa. Sieltä saatiin hyviä uutisia Anton on jo paljon paljon parempi. Edelleen hoidan Antonia joka päivä. Saan pikku hiljaa alottaa treenaamaan enemmän. Kuukauden päästä pitäisi päästä jo kunnolla treenaamaan.
Matka jatkui Tanskasta Saksaan lautalla. Lautta kesti pari tuntia. Ajettiin Berliiniin, jossa vietettiin yö. Aamulla taas aikaseen jatkettiin matkaa kohti Puolaa. Heti kun päästiin Puolan puolelle tie muuttui aivan katastrofiksi. Siis moottorie, joka oli möykkyjä täynnä 100km saksan rajasta... Kamat lenteli autossa pitkin ja poikin, sekä hevostilassa Antonin jalkoihin oli lentänyt pari laatikkoa, sekä kaksi ruoka säkkiä. Onneks Anton oli ihan rauhassa. Sitä tietä ei tulla kyllä enään ajamaan.. Kun päästiin Strzegomiin purettiin tavarat, sekä ratsastin ponit kevyesti.

20 kommenttia:

 1. Kiva postaus!! Tää sun blogi on yks parhaimmista! Oot tosi kaunis ja hyvä ratsastaan ja sun ponit on ihania :D miten hyvästelit sun kaverit ja poikaystävän, oliko teillä jotkut läksiäiset? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla :) ja kiitos! Mulla ei ollu mitään läksiäisiä ja hyvästelin kunnolla ainoostaan mun parhaan kaverin, sillä olin ihan koko ajan mun poikaystävän kanssa :D muita näin jonkun verran lomaillessa suomessa ja siinä samlalla. Onneks pääsen suomessa käymään aina ni ei tarvinnut ihan hyvästejä sanoo :)

   Poista
 2. Upee toi sun huone ja teijän takapiha...!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana tuo sinun huone! Kiva kuulla, että poneille on erityisen hyvät puitteet ottaa paikka kodikseen! :) Tsemppiä jatkoon, tää sun blogi on niiin super hyvä :)

  VastaaPoista
 4. Vähänkö upee piha teillä! Ja tee sellanen tallin esittely -juttu ku kuulostaa niin hienolta se talli! :)

  VastaaPoista
 5. Ootteko sun poikaystävän kans edellee yhes vaikka muutitkin?

  VastaaPoista
 6. Paljo toi tallipaikka maksaa verrattuna Suomen hintoihin? Et onko keskitasoo vai kalleimmasta päästä?:) Ihan mielenkiinnosta kyselen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ylipäätään Puolassa tallivuokra on todella paljon edullisempi kuin suomessa. En voi varmaksi sanoa, mutta luulen, että keskitasoo :)

   Poista
 7. Toihan on jo aika luksusta kun on tommonen talli ja teijän koti näyttää aika upeelta!! Kyllä on aika hienoa, kateellinen:)

  VastaaPoista
 8. Millon uus postaus?? Oon niin kade, oot niin kaunis, sulla on ihanat hevoset, ihana perhe ja wau.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. yritän tässä parin päivän sisällä! :)ja voi kiitos :)

   Poista
 9. vau! kaikki puitteet siellä o iha huikeit(talli,talo,piha ym)! paljo kk maksu tallissa??:o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En puhu yleensä mistään hinnoista julkisesti, mut sen voin kertoo, että edullisempaa mitä Suomessa yleisesti :)

   Poista