keskiviikko 14. elokuuta 2013

Moikka!

Tää viikko on mennyt nyt sillä lailla, et Antonilla on saanut alkaa hyppäämään pieniä ja maanantaina hyppäsin itsekseni muutaman kerran ihan pientä n. 70-80cm. Ja Marcin katsoi vain viimeiset hypyt ohimennen. Sovittiin, että hypätään keskiviikkona (tänään) vähän rataesteitä. Hyppäsin ekaa kertaa Antonilla kunnolla kahteen kuukauteen, joten meno oli vielä hieman hakusessa, mutta jokatapauksessa kaikki sujui hyvin ilman mitään muuta ongelmaa. Ei hypätty paljoa, sillä se on juuri aloittanut hyppäämisen. Marcin tykkäsi Antonista. Sovittiin, että hypätään perjantaina maastoesteitä. Siksi nää kaikki hyppäämiset tulee nyt tälle viikolle, koska olisi tarkoitus mennä ei ens vaan sitä seuraavana viikonloppuna kilpailuihin tonne 150km päähän ja katsotaan nyt miten Anton reagoi taas työn tekoon hyppäämisen osalta.

Michalla kävin tänään laukkailemassa pellolla ilman satulaa pitkin ohjin. Nauttimassa vähän raikasta ilmaa.
Oon huomannut, että kohta tulee 300 lukijaa täyteen, joten voisin suunnitella sitten jotain pientä erikoispostausta! Mut sitä ennen teen toki talliesittelyn, kunhan kerkeän :) Tässä on ollut niin paljon kaikkea muutakin kirjoitettavaa, että turha sitä on samaan postaukseen änkeä muiden kanssa. Ja jos rehellisiä ollaan en olis missään välissä kerennyt edse tekemään! :D

Tässä on pätkä tästä päivästä Antonilla, sori siinä on vaan yks pätkä, koska en saanu niitä videoita toimimaan kaikkia ja en jaksanut alkaa säätää näin myöhään, kun väsyttää :D (vaihtakaa taas laatu 720p)
Oltiin tänään shoppailemassa aamulla ennen mun valmennusta. Suomessa raivasin meidän koko pihan, puskat ja kaikki kolot rikkaruohoista niin äiti lupas viedä mut täällä shoppailemaan, joten nää vaatteet on ihan työllä ansaittu ;) Ja tosiaan kitkin niitä ruohoja viiden päivän ajan niin kauan kuin jaksoin! Kivoja kauppoja oli ja nyt on taas vaatteita joksikin aikaa!

haha joo tää oli nii läppä ni oli pakko ostaa, joskus tuun
hankkimaan asiallisen koululaukun!! :D
4 kommenttia:

 1. ahh toi farkkuliiivi! :D Muutki vaatteet on kyllä hienoja. Mäki tahdon shoppailemaan :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyl kiva, sitä voi talvellaki käyttää ku siinä on toi karva systeemi :)

   Poista
 2. Haha paras toi laukku :DD Kivoja vaatteita!

  VastaaPoista