keskiviikko 21. elokuuta 2013

Koulutreeniä

Outoa, kun yleensä mulla kestää aina hirveen kauan seuraavaan postaukseen niin tänään en ollut laiskalla päällä, joten postaus tulikin heti seuraavana päivänä edellisestä. Toisaalta siihen vaikuttaa usein onko mulla paljon kerrottavaa, koska turha postata, jos ei oo mitään sanottavaa :D

Tänään oli ne koulutreenit, mistä eilen mainitsinkin.  Menin ensin Antonilla. Rupesin jo tuntia aikaisemmin harjaamaan kylmäsavia eilisen jäljiltä pois, kun tuntuivat olleen aika tiukassa. Käärin valkoiset pintelit jalkaan ja menin kentälle odottamaan valmentajaa. Anton oli tänään aika normaali ei mitenkään huippu hyvä, muttei huonokaan. Tehtiin vaikka minkälaisia harjoituksia ja ensin muutamia pätkiä radasta ja lopuksi koko radan. Keskiravin saa tehdä onneksi myös keventäen ohjelmassa, sillä mulla on Antonilla käytössä nyt ainoastaan Michan estesatula ja siinä nyt ei ole kovin helppo koulua vääntää, mutta pakko yrittää. Suurimmat asiat mitä pitää muistaa on ulkoohja ja mun ryhti. Ryhti on vähän kesän aikana kärsinyt, kun en ole niin paljon ratsastanut, mutta se on helppo korjatata. Huomenna mun pitää jatkaa muutamalla harjoituksella mitä tänään tehtiin niin itsekseen. Paljon laukka ravi siirtymisiä ja niiden pitää onnistua täydellisesti ennen kuin saan lopettaa.

Michalla menin heti Antonin perään. Alkuun Micha oli vähän vahva suusta, mutta loppua kohden rentoutui enemmän. Keskiraveja tehtiin Michankin kanssa aika paljon. Ohjelman jälkeen tein muutamat asiat uudelleen. Michalla sovittiin, että kouluverkkaan kisoissa n. puoli tuntia, mutta Antonilla pitää tehdä niin paljon enemmän, joten sen kanssa sitten 45min.

Perjantaina aamusta on lähtö kilpailuihin ja sunnuntaina takaisin, joten seuraavan kerran päivittelen varmaankin vasta kilpailujen jälkeen, kun pääsen taas kotia.


10 kommenttia:

 1. Hassu kun ei noista sun hepoista huomaa, kuinka pieniä ne on, ennen kuin joku mies seisoo vieressä :D

  Tykkään tosi paljon blogistasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha se on kyllä totta :D ja kiva kuulla! :)

   Poista
 2. Iitu toi oli vaan läppää mun kaverilta ja meinas sitä että oon nolo koulutuuppari mut se oli vaa sarkasmia :D

  VastaaPoista
 3. mist toi ihana neule viimeises kuvassa on? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Pimkie nimisestä liikkeestä :)

   Poista