perjantai 12. heinäkuuta 2013

Moikka! Tosiaan ollut pieni postaustauko, sillä oon palaillut noin viikko sitten Suomeen. Muuttohommia tehdään ja ponit ovat lomailemassa Skånessa tällä välin. Kiirettä on ollut pakkaamisen yms. suhteen, joten en ole ehtinyt blogia päivittää. Huomenna tuleekin muuttoauto. Kuun loppupuolella lennetään Ruotsiin takaisin, josta lähdetään ajamaan poneja kohti Puolaa. Tosin matkalla Antonilla on Tanskassa aika jälleen kiropraktikolle, jossa katsotaan onko muutosta tapahtunut. Emme aja suoraan Puolaan asti, sillä emme halua olla keksiyön jälkeen vasta tulevalla kotitallillamme, joten jäämme Saksaan yhdeksi yöksi. En muista oonko maininnut, mutta ponit saivat tallipaikan Strzegomista, joka on aika tunnettu kenttäratsastuksessa. Siellä järjestetään mm. world cup- osakilpailuja. Täältä voi käydä katsomassa vähän Strzegomin menoa ne jota kiinnostaa :)

Suomessa ollessani olen nähnyt muutamaa kaveria, en oikeastaan mitään sen ihmeellisempää. Nyt postauksia tulee vähän harvemmin, kun olen Suomessa. Mutta heti ponien palauduttua lomalta ja kun treenaus jatkuu niin päivityksiä tulee enemmän :)

10 kommenttia:

 1. Tee jotain lifestyle postauksia suomesta? :)

  VastaaPoista
 2. hahaa, oot muuttanu like ja dislike nappulat toisinpäi :) mutta tosiaan ois kiva tollasia lifestyle/myday postauksia suomesta :) ja ee sitten joku muuttokertomus!:D että otat kuvia ja selität niiku vaihevaiheelta miten muutatte, vähän niiku myday mutta ei niin yksityiskohtasesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep muutin sen napin :D Joo kiva kuulla ehdotuksia ja voin yrittää toteuttaa ton parhaani mukaan :)

   Poista
 3. Tee sellanen kiva postaus muutosta et niinku kerrot miten sisustat sun huoneen ymym.. Kuvat ois kivoja.

  VastaaPoista
 4. Toi sun banneri on iha sika hieno!! Missä sä teit sen??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. haha kiitos :) ihan gimpillä oon ton tehny :)

   Poista
 5. Voitko tehdä varustepostauksen sun kamoista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo kunhan saadaan kamat Puolaan ja asetuttu aloilleen, mitä toivot mun varusteista vai hepan varusteista :)

   Poista