maanantai 1. heinäkuuta 2013

Kisapostaus!

Keskiviikkona ja torstaina maastoilin kevyesti Michalla, kun taas perjantaina oli aika rankka koulutreenit. Lauantaina kisoja edeltävänä päivänä oli vielä Sissin 'viimeistely' treeni, jossa kerrattiin ohjelma yms.
Illalla letitin ja pesin Michan, sekä putsasin varusteet kilpailukuntoon.

Mun koulustartti oli päivällä kahdentoista jälkeen. Sain huippumahdollisuuden, sillä Sissi pääsi auttamaan osan aikaa mua verkkaan. Outoo, koska lähes aina oon ollut ilman valmentajaa kilpailuissa. Sissistä oli kyllä tosi paljon apua. Koulu meni ihan putkeen! Muutamat kohdat jäi ärsyttämään, koska tiiän et olisin voinut tehdä ne paremmin. Jokatapauksessa tulokseksi tuli 69,52% ! Mikä on todella hyvä Michan kanssa tossa porukassa ja muutenkin. Sen lisäksi sain elämäni ensimmäisen YSIN!! Olin todella yllättynyt ja iloinen. Iha mahtava fiilis! En tosiaan kuvitellut, että vielä voisin niin hyvää numeroa saada ennenkuin vasta maailmanmestaruus tasolla. Huhhu!

Rataesteet oli heti koulun perään. Verkassa hyppäsin metriä ja Micha oli tosi hyvä! Radalla vielä parempi. Muutama etäisyys tuli vähän huonoon paikkaan, mut misu vaan menee eikä meinaa.
Muutama tunti saatiin huilia ennen maasto-osuutta. Mua jännitti jonkun verran maastoon, mutta kuitenkin oli varma fiilis, sillä tiesin, että Micha hoitaa homman kotiin. Maasto  ei ollut helpoimmasta päästä todellakaan. Tosi paljon tehtäviä, sekä pellon puolella pääsi ainoastaan laukkaamaan vähän reippaammin, sillä metsässä oli tosi jyrkkiä mäkiä ja kapeita polkuja. Mutta Micha selvitti joka ikisen esteen hienosti. Maaliin tultiin ilman estevirheita, ainoastaan vähäsen yliaikaa. Lopputuloksissa olin 4/30. Oon todella tyytyväinen Michaan ja sijoitukseen, sillä lähtijöitä oli niin monta. Palkinnoksi sain punaisen ruusukkeen, Mantorps ryttarna palkintolaatan sekä ison pullon hevosshampoota! :)


17 kommenttia:

 1. Jessica tosi hyvin ratsastettu!:) Onnea paljon :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! Ratsastat kyllä niin siististi ja hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Onnea, hienosti ratsastettu! :)

  VastaaPoista
 4. WAAAAAU! ONNEA!!! :) Tosi upeeta oikeesti! mistä sait sen 9 ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti :) Se tuli harjoitus ravista pysähdys 4 sek ja siitä siirtyminen keskikäyntiin :)

   Poista
 5. Onnea, ihan sairaan hyvin ratsastettu! :)

  VastaaPoista
 6. Koulua meet okei, mut miks sun kädet heiluu ees taas maastoradalla laukatessa? Ja miks ne työntää vauvanrattaita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tos lopus ne heiluu siks, koska annan sille vauhtia periaattees myös ohjilla. Ja niitä on kiva työntää ;)

   Poista
  2. haters gonna hate, ku ei oo itellä mitää tsäänssiä starttaa ees pikkukisoja nii sit käytetää "isojen poikien" termejä "työntää vauvanrattaita" aijai :D työnnä vaikka postikärryjä jos pääset starttaa tämmösiä kisoja ja se ei häiritse ponin menoa!

   Poista
  3. Totta eipä tuo ponin menoa häiritse ja varmasti jokaisen ratsastuksessa on korjattavaa :) Kieltämättä tää kommentti sai hymyn huulille :D

   Poista
 7. Aivan upeeta!! Niiin paljon onnea ihanat !! :):) t helmii

  VastaaPoista
 8. Jessi ja ponit on terästä, muut tulee perästä! t. Killerin kuninkaalliset!!

  VastaaPoista