perjantai 12. huhtikuuta 2013

Mulla oli keskiviikkona Stella Hagelstamin valmennus. Tuli just täydelliseen saumaan juuri ennen Ruotsiin lähtöä. Taas kerran Stellasta oli tosi paljon hyötyä. Joka ikinen kerta oon saanu Stellasta niin paljon irti.
Menin ensin Antonilla tehtiin paljon perustyöskentelyä mm. joustavuutta, notkeutta yms, sekä muutamia takaosakäännöksiä. Korjattiin Antonin vinoutta ja sain tosi hyviä vinkkejä siihen. Nyt rupeen panostaa siihen oikein kunnolla, koska mitä suoremmaksi sen saan sitä kivempi ja helpompi on sitten ratsastaa. Anton on kuulemma pysynyt tosi hyvässä kunnossa viime kerrasta ja mennyt parempaan suuntaan. Nyt pystyttiin aloittamaan jo ihan eri asioista kuin viimeksi.

Stella ratsasti Michalla jonkun aikaa. Alkuun Micha vähän jännitti ja oli pinkeä, mutta Stella ratsasti sen nopeasti rennoksi ja pyöreäksi. Loppuun menin vielä itse Michalla. Ei tarvitse varmaan edes mainita oliko Micha hyvä Stellan jälkeen vai ei :D

Eilen ja tänään oli tosi kiva mennä poneilla, kun olivat niin notkeita ja pyöreitä. Mun on varmaan pakko hankkia tähän mun tietokoneeseen joku ulkoinen kovalevy minne siirrän mun kaikki kuva- ja videotiedostot, sillä musta tuntuu, että tää kone voi kaatua milloin tahansa. Eilen yritin tehdä videota illalla Stellan valmennuksesta ja kone kävi niin ylikierroksilla, että pimahti kokonaan ja sinne meni sekin video :D Joten tänään vasta sain tehtyä videon loppuun ja päivitettyä blogin. Lisäksi mulla oli muutamia kokeita tällä viikolla, sekä pakkaamista ja kaiken maailman muita järjestelyjä.

Huomenna on lähtö Ruotsiin!! Otan koneen mukaan ja jos saan Ruotsista nettitikun niin päivittelen sieltä käsin. Muussa tapauksessa vasta Suomessa vapun jälkeen :(


6 kommenttia:

 1. Hei, kiinnostuin heti, mitä vinkkejä Stella antoi vinouden korjaamiseksi. Mulla on ponin kanssa sama ongelma ja oonkin saanut siihen valmentajalta jo hyviä vinkkejä. Mut noi Stellan vinkit kiinnostais nyt erityisesti. Voisitko yrittää selostaa, mitä teet vinouden korjaamiseksi nyt?
  Onnea koitoksiin! Ihanat ponit sulla, oot onnen myyrä!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ainakin Anton tekee suoralla ja erityisesti ympyrällä sitä vasempaan kierrokseen, että heittää takapäätä uran sisäpuolelle ja kulkee koko ajan ns. sulkutauivutuksessa. Siihen sain sellisen vinkin, että meen ympyrällä vähän avotaivutuksessa koko ajan. En tiiä ymmärsitkö :D ja paljon avoja kantsii tehä. Anton kaatuu myös vasemmassa kierroksessa ympyrällä sisäänpäin ja taipuu niskasta ulos, niin siihen on tosi paljon auttanut avojen teko ympyrällä.

   Poista
  2. Ok, kiitti täytyy kokeilla. Meillä on ihan sama ongelma eli poni heittää takapäätä vasemmassa kierroksessa uran sisäpuolelle. Mun valmentaja on neuvonut meneen vastalaukkaa ympyrällä, se on kans tosi hyvä suoristava liike. Huomaa kuinka just toiseen suuntaan se on ponille vaikeempaa kuin toiseen suuntaan.
   Onnea matkaan uuteen kotimaahan ja uusiin koitoksiin!

   Poista
  3. Kiitos! Joo voisin totakin kokeilla :)

   Poista
 2. onks sulla instagram? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, jjessicamalin nimimerkillä mut löytää :)

   Poista