sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Maastotreenit

Tänään oli jälleen maastotreenit, mutta tällä kertaa ihan pellolla! Nina piti valmennuksen. Olin molemmilla poneilla. Menin ensin Antonilla. Aloitettiin ihan kolmesta pienestä tukista isolla ympyrällä, jonka jälkeen siirryttiin aina vähän isompiin ja pieniin radan pätkiin. Lopuksi hypättiin n. 15 esteen rata.  Anton meni ihan super! Ei kieltänyt millekkään esteelle eikä kytännyt mitään. Oon jopa vähän yllättynyt, että meni niin hyvin ensimmäisiksi treeneiksi ihan pellolla. Hautojen kanssa on ollut Antonilla joskus vähän epävarmuutta, mutta nyt se sujui kuin vettä vaan heti ensimmäisestä kerrasta asti. Radalla oli viimeisenä esteenä yksi hevosten yhden tähden este ja sekin oli ihan piece of cake!

Michakin oli aivan super! Poni hyppäsi myös joka ikisen esteen kyselemättä mitään. Lähen molemmilla hyvällä mielellä Uddeniin kisoihin.9 kommenttia:

 1. Missäpäi ruottii oot?:)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita kuvia! Toivottavasti jatkat yhtä ahkerasti bloggailua kun muutatte puolaan yms. sillä täällä ainakin odotetaan innolla sun tulevia koitoksia! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja kyllä mä jatkan näillä näkymin :) Ja kiva kuulla :)

   Poista
 3. Vähä sä ratsastat hyvin! Ja kivoja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia! Varsinkin 2. ylin, jättefin :)

  VastaaPoista
 5. Millo postaaatt taaaas?!

  VastaaPoista