perjantai 19. huhtikuuta 2013

Hejsan ! 

Nyt vasta ehdin avata  tietokoneen, vaikka ollaan oltu Ruotsissa jo kohta viikko! 
Matka sujui hyvin. Ponit asuvat nyt Mantorpin raviradalla, josta on n. 5km matkaa Sissi Liljan tilalle. Sissi on Ruotsin kenttäponimaajoukkueen kouluvalmentaja. 

Oon ollut nyt kauden ensimmäisissä maastotreeneissä ulkona keskiviikkona. Sissin lapsi Nina Lilja piti mulle maastotreenit molemmilla poneilla. Menin ensin Antonilla. Muutama tökki tuli coffinille. Ja yksi ohimeno tuli isommalle "hammas"- esteelle, mutta muuten sujui  hyvin ensimmäisiksi ulkotreeneiksi. 
Maastoesteet olivat siis isolla kentällä. 

Micha oli tosi super! Sain Ninalta niin hyviä neuvoja Michan kanssa. Micha hyppäsi joka ikisen esteen tosi varmasti ja oli tosi innoissaan. Näistä treeneistä jäi tosi hyvä mieli Michan kanssa.

Torstaina olin Ninan rataestetreeneissä Antonilla. Hypättiin ihan kunnon rataa moneen otteeseen ja vielä radan pätkiä. Rata oli 115cm, jossa oli mukana mm. kolmoissarja ja vesi. 
Meni ihan super hyvin! Ei yhtään kieltoja, ja ainoastaan yksi tiputus, koska toin niin lähelle estettä.
En ole päässyt pitkään aikaan treenaamaan näin hyvin, joten Anton vähä väsähti lopussa. 

Tänään mulla oli molemmilla poneilla  Sissin kouluvalmennukset. Nekin menivät tosi hyvin kummallakin. Tehtiin väistöjä, avoja, temponmuutoksia yms. kaikkia perusjuttuja. Sissi muisti Michan viime vuoden PM:eistä. 20 ponin joukosta Micha oli jäänyt mieleen, koska se oli ollut niin kaunis :).

Ollaan käyty Euroopan suurimmassa heppatarvikekaupassa. Siellä oli vaikka mitä kivaa! Ostin raipan (koska yllättys hukkasin edellisen :D ) ja saapassukkia, sekä kouluosuudelle nutturaan sellasia timantteja.

'Mun neljä vuotta vanhat saappaat ovat hajonneet jo aika lopullisesti. Joudun  jeesusteippaamaan ne, koska sauma on ratkennut niin pahasti, että siinä on jo kunnon reikä, sekä pohkeen sisäpinta on melkein kulunut puhki. Toki mulla on myös yhdet toiset saappaat, jotka sain joskus -70% alennuksesta, mutta niistäkin on jo pohja puoliksi irti :D. Tilattiin sieltä kaupasta mulle sellaset kiiltonahkaa olevat saappaat. Ne on koulusaappaat ja ihan sikakivan näköset.  Niiden toimitusaika on 8 viikkoa, joten saan ne vasta kesällä. 
Saan jotkut perusedulliset saappaat sitten este- ja maasto-osuuksille, koska luonnollisesti koulusaappailla ei voi hypätä :D 

Käytiin myös yhtenä päivänä shoppailemassa Linköpingissä. Ostin kollarit, pari hupparia ja farkut.

Ainiin jotkut saattoivatkin jo tietää, että ponit ei tuu enää Ruotsista kesän jälkeen Suomeen, sillä meidän perhe ja hepat muuttaa Puolaan. Puolassa aloitan kansainvälisen lukion. Wroclaw on siis kaupunki johon muutetaan, siitä on 60km Strzegomiin, jossa pidetään isoja kansainvälisiä kenttäkilpailuja. 

Kuvia maastotreeneistä: 24 kommenttia:

 1. Kiva postaus :) jos saan kysyä, niin miksi muutatte juuri puolaan? :)

  VastaaPoista
 2. Muutatteks ihan omalle tilalle? :) Ja tsemppiä sinne Uddenin kisaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuteta omalle tilalle, mut kiitos :)

   Poista
 3. Vau puolaan!:) mikä muute on se suurin hevostarvikeliike ja mis päi ruotsii?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mjölbyn lähellä ja sen nimi on Sharpman :)

   Poista
 4. Oot oikeesti niiiiiiiiiiiiin onnekas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla kävi kieltämättä hyvä tuuri! :)

   Poista
  2. Onks teillä ihan tiedossa jo kauanko aijotte siellä asua? :)

   Poista
  3. Ei vielä, mutta joitakin vuosia :)

   Poista
 5. No huhhuh ;) aika jännittävää varmaa muuttaa puolaa hevosten takia ;)) sun on pakko si jatkaa tän blogin kirjottelua suomeks!! Ette taida si enää tulla esim. SM'meihi?? Aika outoo mut hyväl taval,pääset loistamaan siel!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muuteta hevosten takia vaan iskän töitten takia, mut onhan toi kiva mahdollisuus päästä treenaamaan oikein kunnolla. Ja en oo tulossa SM:eihin :( Tietty jatkan kirjoittamista :)

   Poista
 6. Paljon tsemppiä sinne kauas! :) vielä vaikeempi nähä, mutta oon tosi iloinen sun puolesta että pääset toteuttaa unelmaas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee kyl hullun ikävä kaikkia ja niimpä! Toivottavasti vielä törmäillään joskus !

   Poista
 7. Voi kun mahtavaa :) Hienoja kuvia !

  VastaaPoista
 8. Siis mitä MUUTATTE Puolaan ?! Härregyyd :D No tsemiä! :)
  Ootko innoissas ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sinne muutetaan :D No siis onhan toi loistava mahdollisuus päästä treenaamaan ja toteuttaa unelmaa ja oppia uusia kieliä yms. Mut tietty jää tosi ikävä kavereita..

   Poista
 9. Onko pakko elä muuta :D Tuut sitten käymään!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi Nettaaaaaaa <3 i love you tuun käymään ja sunki pitää tulla käymää siel :)

   Poista
 10. Vautsi! Tuli kyllä täysin yllätyksenä! Tosi paljon tsemppiä Ruotsiin ja myöhemmin Puolaan, sulle kaikki ovet on avoinna noin hyvällä asenteella :) Ja tosi kivoja kuvia poneista!

  VastaaPoista
 11. voi jessica! ei voi muuta kun toivottaa onnea ja menestystä kouluun sinne puolaan ja hevostenkin kanssa ! hieno tilaisuus kyllä :)

  VastaaPoista
 12. Myydäänkö Michaa sitte puolas@

  VastaaPoista