sunnuntai 7. huhtikuuta 2013


Heipä heeei!

Mantorpin kisatkin peruttiin... Lähdetään joka tapauksessa lauantaina Ruotsiin. Meen vaan kenttäkisoina ne Uddenin kisat, mutta etsitään jotkut este- tai koulukisat ennen Uddenia.  Pääsen kuitenkin treenaamaan maastoesteitä ym. joten ei paniikkia. Ponit ajetaan Annalle kisojen jälkeen ja jätetään sinne. Lennän takaisin Suomeen käymään kouluni loppuun. Voi olla, että lennän Ruotsiin käymään yhdet kisat ennen koulun loppua.

En lähtenytkään tänään valmennukseen, joten hyppäsin eilen. Micha oli tosi kiva! Tehtiin alkuun sellaista "apila"- tehtävää, jossa oli tiukat kaarteet ja hevosen piti olla hyvin avuilla. Tän jälkeen hypättiin pientä rataa.
Alkutehtävissä sain Michan sen verran hyvin avuille, että oli kiva hypätä rataa.

Antonillakin meni hyvin. Tehtiin samoja tehtäviä kuin Michan kanssa. Alkuun oli hieman ongelmia rytmin ja käännöksien kanssa. Loppujen lopuksi kaikki tehtävät sujuivat.

Kävin viikonloppuna shoppailee vähän kesävaatteita. :)

Tällaset bikinit :)
 


harmaat Conssit, paita, aurinkolasit ja minishortsit :) 

Tässä nää hiukset, mitkä värjäsin.
Ei vaan oo enään todellakaan noin punaset :D
Tytöt salilla :p
12 kommenttia:

 1. Mistä ostit noi aurinkolasit? =)

  VastaaPoista
 2. Mistä noi bikinit on ostettu?

  VastaaPoista
 3. Vähänkö oot nätti ja varsinkin tossa vikassa kuvassa ja teetkö muuten ikinä videoita itestäsi esim. myday tai jotain sellasta ???

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos !:) Oon tehny joskus yhen myday- kuvapostauksen, mutten ikinä oo uskaltanu tehä mitään videota :D

   Poista
 4. Oot kyllä tosi kaunis! Ja mistä oot löytäny bikinit? o: Koitin eilen ettii kaikkialta mutta ei tullu vastaa mitää kivoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei mun silleen ollu tarkotus ettii bikinejä sattu vaan osumaan Lindexillä noi silmään ja oli tosi kivat päällä niin pakko ne oli ostaa :D Mutta siis Lindexiltä.

   Poista
  2. Kivat lasit, mut vähä vinossa :(

   Poista
  3. hahahha ite oot vinossa sinpa ;)

   Poista