sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Olin torstaina estetunnilla molemmilla. Odotin Antonilta kunnon rodeoshowta, mutta se taas osasi yllättää eikä tehnytkään mitään omia rodeonäytöksiä. Anton oli ollut kuitenkin koko edellisen viikon sairaslomalla.. :D Hypättiin ihan pientä mm. jumppasarjaa ja pientä kaarevaa linjaa alkuksi. Ei tehty mitään ihmeellistä eikä kauean montaa toistoa Antonilla, koska oli kuitenkin ensimmäinen hyppykerta saikun jälkeen.

Michalla hyppäsin vähän enemmän, mutta samoja tehtäviä. Micha oli tosi innoissaan taas hyppäämisestä ja olisi halunnut mennä vaan lisää ja lisää. Tästä oli hyvä lähteä lauantaina ensimmäisiin kisoihin.

Perjantaina olin Michalla maastossa kävin tekemässä myös hankitreeniä samalla. Antonilla menin koulua kevyesti eteenalas.

Olin eilen siis kauden ensimmäississä kisoissa. Seura estekisat Haapasalon tilalla n. puolen tunnin ajomatkan päässä kotitalliltamme. Menin Michalla 80cm ja Antonilla 90cm, koska en viitsinyt lähteä hyppäämään sairasloman jälkeen isompaa ensimmäisenä luokkana. Menin myös kisoje ulkopuolella Antonilla 100-110cm.
Kisat päättyivät hyvin voitin molemmat luokat! :) Tästä on hyvä jatkaa kohti isompia kilpailuja.

Seuraavat kilpailut ovat Ypäjällä hallikenttäkilpailut, jonne menen Antonilla.

Video kilpailuista:
Ja taas vaihtakaa laaduksi 720p :)8 kommenttia:

 1. ps kuka oli paras hepanhoitaja xd t. tiedät kyllä kuka ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. öö kuka oot ? joku nolis kai xdxdxdxdxdxd

   Poista
 2. Oonkin varmaan ypäjällä sitten kattomassa ko. kisoja joihin aijot seuraavaksi osallistua, kiva nähdä sun ja ponien menoa ihan ''näin livenäkin'' sitten!:) Tsemmpiä tuleviin kisoihin!

  VastaaPoista
 3. Hyvä Jessica!!! Tsemppiä tulevalle kaudelle

  VastaaPoista