perjantai 1. maaliskuuta 2013

Mooi :) 

Huomenna on aamusta lähtö Ypäjälle! Aattelin eka, että postaan vasta Ypäjän jälkeen, mutta sitten tulin toisiin ajatuksiin, koska siitä postauksesta olisi varmaan tullut kilometrin mittainen :D Koska tääkin postaus sisältää niin paljon kuvia. Ainiin joku joskus toivoi mun huoneesta esittelypostauksen, joten toteutin sen nyt, ja otin muutamat kuvat mun huoneesta:


Keskiviikkona hyppäsin Michalla. En voisi uskoa keskiviikon jälkeen, että jotain ongelmia joskus olisi ollut. Micha ei epäröinyt millekkään esteelle yhtään. Vaikka emme kovin suurta hypännytkään niin Micha imi esteille ihan hulluna. Ihan kun ei olis päässyt hyppäämään vuoteen. Parempi näin päin, että energiaa on vähän liikaakin, kun se ettei sitä olisi.

Tänään mulla oli kolme hevosta ratsastettavana, sillä Veera Mannisen poni Roman tuli eilen meidän tallille pariksi yöksi. Me viedään se Ypäjälle samaa matkaa Antonin kanssa. Ratsastin Romanin siis tänään. Ratsastin reilun tunnin ja voin sanoa, että tuli kuuma! Tein lähinnä perusjuttuja, kuten siirtymisiä ynnämuuta. Loppuen lopuksi sain ponin aika kivasti läpi.

muutamia kuvia Romanista:20 kommenttia:

 1. vouu muutama palkinto ;D hieno huone!! :)

  VastaaPoista
 2. Ihanan näköinen huone sulla :)

  VastaaPoista
 3. Oi vitsi, onko teillä hirsitalo? :) Oon aina unelmoinut sellaisesta! Tosi nätti huone muutenkin.

  Ja ai tää on se Roman, ihan jees kun en itekkään tiiä mitä hevosia ja poneja meidän tallilla on (vaikkakin vaan kylässä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo on hirsitalo ja kiitos! Joo tää on just se Roman :D En mäkää tiiä meijän tallil kaikkia heppoja, joten et oo ainoo :D

   Poista
 4. Hei ooks sä siin ponnyakuten 2?? :)

  VastaaPoista
 5. Voikko laittaa joskus kuvii teiä talost (:

  VastaaPoista
 6. Laita kuvia itedtäs kun olit blondi:) jooko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin johonkin postaukseen ehkä laittaakkin, oon vaan tosi tyhmän näköne blondina :D

   Poista
 7. linkkaathan sitten kaikki ponipulmia jaksot joissa sinä ja micha esiinnytte?! ja olet upea. ja hieno huone.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo ois tosi siistiä !

   Poista
  2. Siis siinä ruotsin tv:stä tulevassa tällä' hetkellä?:O

   Poista
  3. Siis Ponnyakuten 4 on se missä esiinnyn yhdessä jaksossa ja se tulee tällä hetkellä ruotsin TV:ssä mutta pystyn katsomaan jaksoja netistä, joten linkkaan heti kun itseni löydän :)

   Poista
 8. Päivittele useammin:)ja joo olis kiva nähä millane olit blondina:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo yritän parhaani mukaan aina päivittää, mutta koulu vähän rajottaa ja kans se, et haluun olla myös mun kavereitten kanssa, joten joskus jostain on tingittävä, mutta yritän tästä edes päivittää useammin :)

   Poista
 9. Ootko mini oppinu siivoomaan ? :) vai vieläkö sulla on sama taktiikka ku sillo 6veenä ? ;) - sinpad

  VastaaPoista