keskiviikko 27. maaliskuuta 2013

Kisapostaus + myyntivideo

Viikonloppu meni Ypäjällä kilpailuissa. Saavuimme lauantai-iltana Ypäjälle. Sunnuntaina kilpailu alkoi kouluosuudella. Verryttelyssä Anton oli hieman tahmea pohkeelle, mutta muuten oli hyvä. Kouluosuus ei mennyt ihan putkeen. Anton oli radalla tosi tosi laiska ja tahmea, enkä saanut siihen tarpeeksi energisyyttä.
Sain vain vähän alle 60% ja olin vähän pettynyt, koska mielestäni se ei mennyt kuitenkaan niin huonosti. Tuomareita oli vain yksi, ja se oli tietysti hänen näkemyksensä. 

Rataesteetkään ei menneet aivan nappiin. Rata oli aika vaikea ja kaikki esteet olivat tapissa. Lähdin puskemaan Antonia monelle esteelle. Ei ollut ainakaan tyylinäytös mun osalta. Kaksi puomia tuli alas, jotka olivat ihan mun omaa syytä. Onneksi Anton oli kiltti ja pelasti mut muutamasta paikasta, vaikka ratsastinkin miten sattuu.

Maasto oli tänävuonna paljon vaikeampi kuin viimevuosina.  Heti, kun olin saanut lähtömerkin, niin Anton pelästyi luultavasti katsomoa tai jotain muuta vastaavaa ja  nousi aivan takajaloilleen. Sain kuitenkin sen menemään katsomon ohi ja aloitettua radan. Alkurata suijui ihan okei. Seitsemännelle esteelle en saanut kunnolla paikkaa, joten Anton teki ihan okein ja kielsi. Poni pelasteli mua ihan tarpeeksi jo rataesteillä. No tää ei ollut tässä vielä, sillä ihan radan loppupäässä meinattiin mennä vielä ympäri. Toin Antonin kulma- esteelle omasta mielestäni hyvin. Luulen, että Antonille tapahtui arviointivirhe, jonka takia se kävi polvillaan maassa/esteen päällä. Onneksi kuitenkin vältyimme kaatumiselta. Jalkoihin ei tullut mitään naarmuja. Itse satutin vain niskani, mutta muuten selvittiin ehjin nahoin. 

Kvaalia kisoista ei siis tullut, mutta yhtä kokemusta rikkaampana palattiin kotiin. Ruotsissa on tällä hetkellä vielä lunta, joten Kindan kisat siirrettiin. Lähtö Ruotsiin on siis vielä vähän auki riippuen siitä onko Mantorpin kisoja peruutettu. 

Video kilpailusta: 
Multistar Scan "Micha" on nyt myynnissä. 2000 syntynyt kiltti tamma. Kengitys, lastaus, klippaus ym. sujuu ongelmitta. Soveltuu hyvin ensiponiksi. Kilpaillut kansainvälisesti kenttää, sekä käynyt kolmet PM- kilpailut läpi. Koulu helppo A, Re 110cm, kenttä CICP/CCIP *.
Lisätietoja vain soittamalla  +358 40 5317518, Pia Malin. 
31 kommenttia:

 1. anteeks ku kyselen, mutta miksi myytte michan? (: kiva blogi tää ja oot ihan hirmu kaunis ♥ saatko muuten uuden ponin michan tilalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Micha myydään, koska mulle tulee hevonen Antonin rinnalle. Ja saa kysellä! Ennemmin täällä kysytään multa suoraan asiat niin ei tuu mitään väärää huhupuhetta :)

   Poista
 2. Ootteko jo kattonu sulle uutta hevosta ? Vai myyttekö eka Michan ja sit alatte ettii ? :) Minkälaista etitte ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei nyt sillein erityisemmin, muutamia ollut jo tiedossa. Katsellaan vasta sitten kunnolla kun on Micha myyty :) Junnuhepaksi joku kiva, joka on mennyt kenttää ja mielellään täykkäriä saisi hepassa olla :)

   Poista
 3. Äh hitsi, jos omistaisin rahaa nii ostaisin aika varmasti michan, mitta haaveeks jää:( ja muakiin kiinnostais minkälaista etitte:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi :( Ylemmässä kommentissa saat vastauksen millaista etitään :)

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Hinta on keskusteltavissa mun äitin kanssa :)

   Poista
 5. varmaa joku maks 10t (alkanu meinaa sen verran kieltelee :(...

  VastaaPoista
 6. Eiks sulle tuu kauhee ikävä Michaa kunse pitää myyä jo nyt eikä kerenny olla sulla kun 2vuotta? Mulle ainakin tulisi kauhea ikävä :'( ja ootte Michan kanssa todella hieno kaksikko! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No vähän tottakai tulee, mutta jos haluan hevosen en voi pitää kahta ponia :(

   Poista
 7. ei nyt liity aiheeseen mitenkää, mut minne haet/hait yhteishaussa ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Luultavasti en käy lukiota suomessa, vaan kansainvälisessä lukiossa. Suomessa kuitenki varmuuden vuoksi hain seuraaviin lukioihin.
   1. Cygnaeus-lukio
   2. Sepän lukio
   3. Voionmaan lukio
   4. Jyväskylän normaalikoulu
   :)

   Poista
 8. Siis muutatko ulkomaille ja käyt siellä lukion ?

  VastaaPoista
 9. Etkö ookkaan -98? Woot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten sitten teit jo yhteishaun? :o

   Poista
  2. Koska meillä oli koulussa se jo ja muutenkin varmuuden vuoksi jos en vaikkapa muutakkaan ulkomaille.

   Poista
 10. Etkö voisi antaa Michaa ylläpitoon tai antaa vuokralle? Veikkaan että halukkaita olisi paljon

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tuu jäämään Suomeen, joten on helpompi, että Micha myydään.

   Poista
 11. Minkä laiselle ihmiselle micha sopis ku tuolla michan esittelyssä lukee "esteillä vaikee" ja sit täs postaukses lukee et sopii ensiponiks et en saanu saanu täysin selkoo en tarkota tätä yhtään pahalla vaan Mua kiinnostais koska micha saattais olla mulle ehkä hyvä:):):):):)

  VastaaPoista
 12. Maksaas micha yli 15 000 toivon et ei sano et ei pliis:):):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sillon kun sain Michan niin se oli niin erinlainen esteillä kun Anton ja siksi tuntui alussa vaikealta. Joten tuolla on tosi vanhaa tietoa. Micha sopii mielestäni hyvin ensiponiksi. Ja jos hintaa haluat tietää niin pyydätkö et sun vanhemmat ottaa mun äitiin yhteyttä :)

   Poista
 13. Voisko micha sopii noin 5vuotta ratsastaneelle tytölle joka ontasoltaa noin heC ja 70cm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sitähän voi aina tulla testaamaan :) En voi sanoa sopiiko hevonen just sulle, koska toiset sopii toisille ja toiset toisille.

   Poista
 14. ^^ voi herrane aika, se varmasti selviää soittamalla Pialle sekä testaamalla ponia?? Oisko ajatusta lähtee siitä liikkeelle JOS oikeasti Micha kiinnostaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Annina täälä komentaa ! Mut pliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis vastaa ;) terkuin karvakamu Sinpa

   Poista