sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Mulla on ollu ihan hirvee viikko koulun osalta. Joka päivä on ollut joku koe ja ensi viikollakin vielä matikan ja terveystiedon koe.

Kerron nyt alkuviikon asiat aika tiivistettynä. Maanantaina oli Sanna Backlundin estevalmennus kotitallilla. Menin Michalla ensimmäistä kertaa Sannassa. Työskenneltiin aika paljon sileellä ennenkuin hyppäsimme. Menimme ilman jalustimia ja hyppäsimme pientä estettä myös ilman jalustimia. Valmennus meni iha okei, muutama kielto tuli yhdelle aika pienelle esteelle, mutta pienen keskustelun jälkeen Micha meni kuin juna esteille eikä kyselyt enään mitään.

Antonin kanssa meni vähän käteen koko valmennus. Häsläsin koko ajan kaikkee omaa. Ei tullut kieltoja eikä mitään, mutta oisi voinut paremminkin mennä. Tästä voin syyttää vain itseäni.

Eilen lähdettiin Lapinlahdelle, koska Anna Hassö tuli taas Suomeen. Lauantaina hyppäsimme maastoesteitä hallissa. Menin ensin Michalla. Micha oli ihan innoissaan menossa joka esteelle. Ei tullut yhtäkään kieltoa. Esteet olivat n. metrissä ja hyppäsin Michalla jopa yhden hevosten helpon esteen. Olin tosi tyytyväine  Michaan, koska meillä ei oo ollut esteillä pitkään aikaan niin kivaa.

Anton oli ihan innoissaan myös ja oli aika haastava ratsastaa kun pukitteli ihan koko ajan, eikö ollut edes mitään pikkupukkeja, mutta pääasia on, että kummallakin oli kivaa. Hyppäsin muuten elämäni isoimman esteen ja vielä maastoesteen muodossa. Hyppäsin hevosten kahden tähden kokoisen maastoesteen! Se oli 140cm risujen kanssa.

Tänään meninmme koulua. Anton oli tosi kiva ja Anna sanoi, että oon kehittyny Antonin kanssa tosi paljon ja mulla on paljon parempi ulko-ohjan tuki myös. Anna oli iloinen siitä, etten lähtenyt enään tappelemaan tai hermostunut pienistä asioista.

Michakin on mennyt tosi paljon eteenpäin sekä koulussa, että esteissä. Michan askel on saanut enemmän pituutta. Keskilaukassa pitää katsoa vielä, että poni on suorempi.

Suunniteltiin myös vähän ensi kesän kuvioita Annan ja äitin kanssa.Saan varmaan videota jossainvaiheessa niin laitan ne tänne sitten jos saan ne :) Kameraa ei ollut mukana, koska halli oli sen verran pimieä, että kuvat olisivat heilahtaneet.

2 kommenttia: