keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Moikka!

Oon nyt vihdoin päättänyt, että teen muutaman eri toivepostauksen. Aattelin tehdä päivä tallilla postauksen, jossa tulisi myös samalla tallin esittelyvideo. Sit teen myös toivotun my day- postauksen eli päivä ilman hevosia. Yritän joku viikonloppu saada valosaan aikaan kuvattua toi päivä tallilla postaus, koska pimeellä on vähän huono kuvata.

Tänään mulla olikin estetunti, olin kokonaan unohtanut. Eli siis ensimmäinen hyppykerta piiiitään aikaan. Oi voi on pakko sanoa.. Menin Antonilla ensimmäisenä. Virtaa sillä oli vaikka muille jakaa. Alkuun ei meinannut tulla yhtään mitään, kun poni vaan pomppi paikallaan ja olisi halunnut revetä joka suuntaan. Alkuun aina kun yritin nostaa laukkaa niin Anton aina keuli ja heitti ihan hirveet pukit ilmassa ja teki tän saman monta kertaa putkeen. Ja sitten herra keksikin, että saman voi tehdä myös esteen päällä...Hetken jo ajattelin, että lopetan tähän, koska se oli jo niin vaarallisen näköistä. Loppujen lopuksi sain Antonin jotenkin mun hallintaan ja pystyttiin suorittamaan eri tehtävät edes jotenkin. Molemmilla oli kyllä tosi kivaa. 

Ainiin unohdin melkein kertoa mitä teimme, eli alkuun tulimme pituushalkaisijalla kolmea puomia suoraan, eikä tehty kaaria ns. puomien suuntaisesti. Hyppäsimme pientä jumppaa, jonka jälkeen askel ja pysty. Loppuun teimme pienen radan pätkän, jossa tulimme S-linjaa sekä suoraan, että kaarevalla tiellä.
Tässä pieni havainnollistava kuva miten esteet olivat, koska selityksestä ei välttämättä tajua.

Ihan loppuverkaksi otettii vielä muutama erinlainen kisa. Ensimmäisessä  kisassa voittaja oli se joka ravasi hitaiten tietyn väli matkan, toisessa taas kuka on saavuttanut nopeiten saman välimatkan, mutta tällä kertaa käynnissä. Ravi kisassa Anton oli toiseksi viimeinen neljästä osallistujasta XD. Mutta käynti osuudella saatiin jaettu ykkös sija :)

Micha oli kanssa aivan intoa täynnä, kun näki esteitä. Se vaan vei mua maneesissa ihan kuus nolla eikä mulla ollut mitään jakoa sen kanssa. Meillä oli niin kivaaa molemmilla. Ja nyt varsinkin kun Micha oli itse niin innoissaan menossa. Seuraava valmennus onkin nyt jo vklp, kun on ne aluekenttä katsastukset. 

Ainiin muuten molemmat ponit klipattiin eilen ja Micha sai kuvioksi seitsemän tähteä, toiselle puolelle kolme ja toiselle neljä. Anton sai taas Supermanin logon :D Tässä vielä pari satunnaista kuvaa tältä viikolta: 

söpö Maiju ♥

6 kommenttia:

 1. Onks Anton ja Micha nyt siis Polleparkissa :) ?

  VastaaPoista
 2. miten ootte tehny noi kuviot?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. siis ihan ekana klipattiin normaalisti ja sitte pienempi teräsellä klipperillä siihen klipatun karvan päälle :)

   Poista
 3. Sua varmaa ärsyttää nää pituus kyssärit, mut tiiäks mikä on sun pituus ennuste?? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. 160cm on ennuste ja oon 158cm enkä tästä enää kasva :D

   Poista