sunnuntai 4. marraskuuta 2012Kelit oli koko viikonlopun aika huonot, joten kuvia ei oikein pystynyt ottamaan.. Ja tänään oli maneesissa kisat eli ei päässyt ratsastuskuviakaan ottamaan. Mutta mulla on muutamia parin viikon takaa otettuja kuvia, joten isken ne tänne. Ensi viikonloppuna on loman jälkeen ensimmäinen valmennus nimittäin aluekenttäkatsastukset. Jeee alkaakin olla jo ikävä valmennuksiin!
   
Okei sitten asiaan. Perjantaina oli viimeinen päivä TET:issä. On toisaalta on kiva mennä kouluun, mutta olisi ollut kiva viettää toinenkin viikko siellä, vaikka työ ei ollutkaan ihan mun mieleen niin se ilmapiiri oli tosi mukava.
 Tetin jälkeen kävin maastossa Michalla ilman satulaa. Ja Antonilla olin maneesissa ilman satulaa. Pidin vähän kevyemmän päivän. Illalla meillä oli chillaus ilta. Daniel ja Tino tuli meille illalla. Katottiin sellainen leffa kuin diktaattori, ja oli muuten ihan super hauska elokuva, voin suositella ainakin näin teini-ikäisille.


Lauantaina menin heti aamusta tallille. Meijän tallilla ei oo mitään kauheen hyviä maastoja pitkiin laukkapätkiin, mutta on taas tosi pitkä hiekkatie. Hiekkatie yleensä aika kova, mutta oli just satanu sopivasti koko viikon ja viikonlopun niin tie oli pehmeä ja pääsin laukkaamaan sinne. Michalla laukkasin koko pitkän hiekkatien päähän ja takaisin. Mun piti laittaa myös sykemittari Michalle, mutta en saanut sitä oikein toimimaan, joten en saanut sitä mukaan. Tosi harmi, koska nyt kun on tää kunnonkohotus kausi menossa niin olisi tosi tärkeää mitata sykettä. No ehkä joku päivä onnistun vielä siinä.
Antonilla olin vain käynti maastossa, koska rupesi satamaan jo niin lujaa etten nähnyt edes kunnolla
eteenpäin.


Tänään olin taas molemmilla poneilla laukkamaastossa vielä kun tie oli sopivan pehmeä siihen laukkaamiseen. Anton oli aika pörhöllä päällä joten sain olla koko ajan  varautunut, jos se tekee jotain hölmöä. Ratsastuksen jälkeen vein Antonia tarhaan ja arvatkaa pääskö se irti ? No tottakai. Päästin sen liian aikaseen irti narusta samalla kun vein sitä portista sisälle. Eiköhän se laukkaa suoraan mun ohi ennemmin kun menee tarhaan :D

Michalla sain seuraa maastoon. Menin yhden naisen ja sen nuoren hevosen kanssa. Käytiin tekemässä pieni lenkki ensin maastossa, jonka jälkeen lähdettiin hiekkatielle vähän avaamaan laukkaa. Micha oli tosi tyytyväinen pienen laukkatreenin jälkeen. Taas sille elukalle on kasvanut sellanen turkki, että huhhu! Se pitäis  jälleen klipata ja Anton kyllä myös.

Tässä on nää mun ripset!

5 kommenttia:

 1. Miksi menet aluekenttäkatsastuksiin ? Vai etkö mene maajoukkueeseen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mene mj-katsastuksiin, joten olen aluerenkaassa.

   Poista
 2. Mitkä loimet Antonilla ja Michalla on nyt sisällä ja ulkona? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ne just klipattiin joten paksumpaa piti pukea ylle. Eli sisällä niillä on sellainen vähän fleeceä paksumpi sisätalli loimi näinä ei niin kylminä öinä. Ulkona molemmilla on korkea kaulallinen vuorellinen sadeloimi, mutta kun ilmat kylmenee niin niillä on 200grammaset full-neck ulkoloimet. ja sitten sitä mukaan paksumpaa mitä kylmempää :D

   Poista