torstai 25. lokakuuta 2012

Heips! 
Olin siis melkein koko syysloma viikon Espoossa mun parhaan kaverin luona. Oli kyllä tosi kivaa ja tutustuin muutamiin uusiin tyyppeihin. Tehtiin vaikka mitä, oltiin mm. HIHS:ssä, leffassa, shoppailemassa ja muuten vaan chillailtiin. Mut oli kyllä ihan huippu loma! Horse showssa oltiin  torstaina. Yleensä ostan koko Horse Show:n tyhjäksi tällä kertaa en ostanut yhtään mitään, oon iha yllättynyt! :D Lähes kaikki Sannin kaverit ovat suomenruotsalaisia eli puhuttiin siis lähinnä ruotsia. Kerrankin kiva kun jonkun kielen osaa jollain tavalla ja ymmärtää.


Keskiviikkona kävin ekan kerran ratsastusloman jälkee ratsastamassa. Alko olla jo vähän ikävä tallille ja oli niin kiva nähdä molemmat ponnyt! Toki oli myös kiva tehdä joskus muutakin kui olla vaan tallilla. Poneilla oli siis kahden viikon loma, jolloin ne ei tehneet mitään. Nyt niillä aluksi tehdään vain käyntimaastoja ja pikkuhiljaa enemmän ja enemmän treeniä.

Koulukin alkoi taas maanantaina. Ja ensi viikko onkin TET-viikko. Pääsin tettiin keskussairaalan trauma tai kirurgia osastolle! Lauantaina meen Antero Tupamäen luennolle, jonka aiheena on kilpahevosen vammojen ennaltaehkäisy ja hoito.
12 kommenttia:

 1. Apua! Mäkin oisin halunnu tommoseen tetti paikkaa sillon kun olin viel sen ikänen :D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo siis ihan huippuu päästä sinne !:D

   Poista
 2. oot ihan super kaunis ! :)

  VastaaPoista
 3. Minkä pitunen oot?

  VastaaPoista
 4. oot tosi nätti! ja minkä mittanen oot ja paljon painat (sori ei tarvi vastata mut jos voisit ees keroo onko sulla lihasta vai jotai muuta :D) ja sitten miten sä pääsit johonki sairaalaan tettiin? ei meil täält ainakaa pääse mihkää semmosii:o ja muute tää on muutenki iha huippu blogi ja oot vaa nii täydelline ja taitava :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! :) Oon jtn 158cm :D ja en tiiä paljon painan tällä hetkellä ku en oo käyny pitkää aikaa puntarilla :D Ja pääsin sairaalaan tettiin mun opon kautta, se eka soitti sinne ja varmisti onks se okei ja sit menin sinne täyttää sen vihon jne. :D

   Poista
 5. Onks susta 166cm pitkä? :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siis sellanen aika normaali mittane ei oo lyhyt eikä mikään himo pitkä :D

   Poista