sunnuntai 9. syyskuuta 2012

Lauantaina lähdettiin Ilonan kanssa aamulla tallille siis sinne tallille missä Ilonan poni on. Meillä oli suunnitelmana, että Ilona ratsastaa omaa poniaan Watea ensin ja minä sitten Ilonan jälkeen. Tallilla suunnitelmat muuttuivat hiukan. Ratsastin sittenkin ensin yhden Erikan ponia ja sen jälkeen Watea. Mulla ei tietenkään ollut omia ratsastuskamoja, joten lainailin tavaroita sieltä täältä :D

Erikalla on voikko poni nimeltä Kantje's Vianey. Se oli tosi kiva poni. Töitä jouduin sen kanssa tekemään alkuun aikalailla, koska se varmaankin vähän kokeili mua. Vasen kierros oli tälle ponille hieman hankalampi, koska se ei ollut täysin läpi ulkoavuista. Mutta tosi kiva poni kyllä on!

Sen jälkeen menin vielä Watella. Oikealta nimeltä What a Dream. Wate on Irlantilainen poni, samoin kuin Micha. Wate on tosi jännä persoona. Huomasin tosi paljon samanlaisia piirteitä kuin Michassa, mutta kymmenen kertaa voimakkaampana. Esim. Watella ei voinut laittaa jalkaa yhtään kiinni, kuten ei voinut alkuun Michallakaan. Irlantilaisia hevosia ratsastetaan niin eriavuilla kuin "normaaleja hevosia". Huomaa, että Wate on täysin esteponi, koska sitä ei ole koulutettu kouluratsastuksessa. Ilona siis ponin omistaja saa tehdä tosi paljon töitä sen eteen. Eikä todellakaan ole helppo poni. Mutta kivaa oli!

Tänään meen vielä ratsastamaan omat ponit. Tarkoituksena on mennä puomeja. Ensi viikko onkin aikalailla valmennusta, joten saa nähdä miten ehdin päivittämään blogia, koska oon joissain aineissa koulussa jäljessä ja joudun opiskelemaan kotona asioita.

Viikon ohjelma:
maanantai: Tuomas Jauhiaisen estevalmennus
tiistai: Maastoilua
keskiviikko: Suvin kouluvalmennus
torstai: Niinisalon maastoeste treenit.
perjantai: Suvin kouluvalmennus
lauantai: Koulukisat
sunnuntai: Estekisat


2 kommenttia:

  1. meinaako toi viikko-ohjelma että meet samanlailla molemmilla poneilla?

    VastaaPoista