lauantai 23. kesäkuuta 2012

Tulokset!

Saatiin ponit yöksi 15min. matkan päähän Gärdsistä. Aamulla oli eläinlääkärintarkastus ja siitä suoraan verryttelemään Michaa maastoon.

Verkkasin Michaa noin 35min. Michan vanha omistaja Caroline pääsi myös katsomaan meidän verkkaa. Radalla Micha oli tosi hyvä! Kaikki esteet meni sujuvasti ja helposti. Tultiin puhtaasti noin 8 sekuntia aliaikaan. Nousin maaston jälkeen 7. sijaa ylemmäksi eli olin 10. lopputuloksissa.
Caroline ja hänen äiti Elisabeth kuvasivat myös mun maastoradan, joten saan videoa blogiin jossain vaiheessa.

Antonilla meni myös puhtaasti! Antonilla on niin iso laukka, että tuun helposti aliaikaan, vaikka tempo oli 480m/min. Himmailin koko alkuradan sen takia, koska tiesin, että tuun muuten tosi aliaikaan ja saisin 25vp vaarallisesta ratsastuksesta. Luulin, että täällä otetaan aliaikavirheitä, kun alitetaan 25s, mutta se onkin täällä 15s. Tulin 18s aliaikaan, joten sain 1.2 aikavirhettä. Sijoituin kuitenkin kuudenneksi.

Oli oikea päätös palata taaksepäin ja mennä helpompi luokka. Ainut vaan, että en saa mennä enää Ruotsissa poniluokkia, koska menin nyt debytantin, joka ei ole poniluokka ja jouduin kilpailemaan hevosluokissa. Ruotsissa jos kerran kilpailee hevosena ei voi kilpailla enää sen vuoden sisällä poniluokkia.
6 kommenttia:

  1. Pikkusenko tyhmä toi ettei enää saa kisata poniluokissa! Mutta onnea hyvästä kisasta :)

    VastaaPoista
  2. Heii onnee ! :)) Hieno suoritus. Oliko luokassa monta lähtijää?

    VastaaPoista
  3. Kiitos ja luokassa oli joku 30 lähtijää =)

    VastaaPoista