lauantai 9. kesäkuuta 2012

Perjantaina lähdin Antonin kanssa laukkaradalle ja treenattiin nopeutta. Mun mielestä on ihanaa, kun pystyy vain päästää menemään niin lujaa mitä hevosesta lähtee, pelkäämättä tuleeko kukaan vastaan. Michalla pidin vapaapäivän.

Eilen ratsastin molemmila poneilla koulua maneesissa. Anton oli alkuun vähän hankalalla tuulella. Tehtiin paljon väistöjä, jotta saisin Antonia rennommaksi ja pehmeemmäksi, väistöt auttavat paljon Antonilla.
Ratsastin aika kauan, koska halusin saada sen siihen pisteeseen, että voin hyvillä mielin lopettaa siltäpäivältä. 

Micha oli yksi katastrofi. Ratsastuksesta ei meinannut tulla yhtään mitään. Micha oli sitä mieltä, että voin ratsastaa ainoastaan super pitkillä ohjilla. Aina, kun yritin lyhentää ohjia, Micha rupes ottamaan tosi lyhyttä ponimaista askelta. Kun laitoin jalat kiinni Micha pomppas melkein kattoon ja oli sitä mieltä, että yhtäaikaa ei voi olla lyhyt ohja, sekä jalat kiinni. Tein sitten vain loppuravit niin, että se on rento ja annoin olla, koska eilen ei ollut Michan päivä.

Tänään ratsastin jo aamulla, ennenkuin vein ponit ulos. Menin tänäänkin koulua. Anton oli tosi kiva. En tehnyt mitään ihmeellistä, ratsastin suusta pehmeeksi ja niin, ettei se olisi niin hidas pohkeelle. Michalla menin kentällä ilman satulaa. Alkuun se oli samanlainen kuin eilen, mutta olikin heti verryttelyn jälkeen tosi hyvä. Mulle tuli joku sanomaankin ruotsiksi, että mulla on hieno poni.

Ajattelin tehdä taas jonkunnäköisen erikoispostauksen, joten ideoita tulemaan ! =) 9 kommenttia:

 1. Varustepostaus olis kiva(:

  VastaaPoista
 2. tee sun olemattomasta elämästä ;)

  VastaaPoista
 3. Tee varustepostaus videon muodossa (:

  VastaaPoista
 4. Videopostaus sun ihan normista päivästä siellä Ruotsissa olis kiva (:

  VastaaPoista
 5. Joku postaus sun kisoihin valmistautumisesta ja kisapäivästä, siis missä vaihees pesee ponit, putsaat varusteet ym. Toivottavasti ymmärsit.

  VastaaPoista
 6. videopostaus tai varöustepostaus videona!!

  VastaaPoista
 7. ihan sama kerrotko varusteista vai normaalista päivästäsi ruotsissa vai kisoihin valmistautumisesta ym, mutta kunhan se tulee videon muodossa!! eli aivan sama mistä kerrot tms.kunhan videopostauksena se nähdään!!!

  VastaaPoista
 8. Tee postaus just sun normipäivästä siellä,l joko video tai ihna tavanpostaus. (:

  VastaaPoista