torstai 14. kesäkuuta 2012

Moikka ! voivoivoi mulla oli eilen estetunti Michalla... Meni iha sairaan huonosti. Michalla pitää olla kaikki niin täydellisesti, että se hyppää, jos esteet nousee yli 90cm. Vaikka tulin monta kertaa hyvin niin Micha vaan kielsi ja kielsi. Muutamat hyvät radat tuli, mutta en silti ole tyytyväinen. No, mutta nyt vain pitää treenata paljon. Maastoesteillä kaikki sujuu tosi hyvin, mutta rataesteillä ei, mutta toisaalta Micha on ollut pari hyppykertaa tosi hyvä, eikä aina voi mennä putkeen. Aina tulee huonoja kertoja.
Antonille annoin vapaapäivän.

Tänään Ponnyakuten oli kuvaamassa täällä. Pesin Michan eilen ja tänään puunasin ja laitoin hienoksi. Jätin Michan kokopäiväksi sisälle, koska en halunnut, että se likaa itseään. Melkein kaikki rakastuivat Michaan. Sillä meni kaikkiaan kolme ratsastajaa. Ensimmäinen ratsastaja pelkäsi ihan hulluna, se oli kuin kauhusta kankeana. Hän ei ratsastanut kauaa, varmaan siksi, koska pelkäsi niin paljon kaikkea. Seuraavaksi meni joku poika, joka meni ihan okei. Poika hyppäsi kerran alashypyn ja kerran ylöshypyn. Kolmas tyttö oli tosi pieni, mut ratsasti Michalla tosi hyvin! Se tyttö pääsi hyppäämään muutamaa tukkia ja rakastui Michaan ihan korvia myöten ja olisi halunnut ostaa Michan. Mulla on muutama pätkä videota puhelimessa Michasta tänään, joita voin julkaista kunhan ehdin ladata ne koneelle. Kun sarja julkaistaan, niin linkkaan jakson tänne. Valmennusta ei pitänytkään Anna, koska hän sai paikan Saksasta kilpailuista ja lähti sinne. Valmentajana oli joku Fredrik, mutta en muista sukunimeä.

Antonilla menin koulua. Sain läpiratsastettua sen aika hyvin. Tein paljon tempon muunnoksia ravissa ja laukassa. Sen lisäksi treenasin käyntiä paremmaksi.

Teen jossain vaiheessa sen erikoispostauksen, kun kerkeän (:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti