perjantai 29. kesäkuuta 2012

Eilinen oli tosi kuuma päivä ja otettiin Martinan kanssa koko aamupäivän vaan aurinkoa ja syötiin mansikoita. Saatiin loistoidea ja lähdettiin ratsastamaan ilman satulaa pelkissä bikineissä maastoon. Laukkailtiin pelloilla ja kaikkee muuta yhtä kivaa! Oli ihan hullun hauskaa.


Illalla Anton sai kengän jalkaan ja pääsin ratsastamaan. Menin Antonilla maastossa, mutta tälläkertaa ihan satulalla ja ratsastushousut jalassa. Martina lähti myös mun kanssa maaastoon. Tehtiin varmaan 2h maasto. Ensin tehtiin laukkatreeniä pellon ympäri, jonka jälkeen ei käännyttykkään tielle joka vie kotiin, vaan lähdettiin katsomaan minne toinen tie menee. Päädyttiin asfalttitielle ja lähdettiin seuraamaan sitä. Loppujen lopuksi päädyttiin takaisin Skönäbäckiin. 


Tänään oli koulutunnit molemmilla. Menin Antonilla ensin. Lähes koko tunnin Anton oli ihan hullu ja hirvee ratsastaa. Aivan lopuksi sain Antonin avuille ja kuuntelemaan mua, jolloin se oli miellyttävä ratsastaa. Tehtiin enimmäkseen vastalaukkoja sekä pätkiä mun PM-radasta, joka on FEI:n CCI/CIC* B-kenttäkilpailuohjelma 2009


Michalla meni muuten tosi hyvin, mutta se oli tosi paljon kiinni vasemmalta, joka vaikeutti 
oikeen kierroksen vastalaukkaan. Sanoin lopuksi Annalle siitä. Anna kysyi, että haluaisinko 
jos hän ratsastaisi vähän Michaa. Micha meni tosi kivan näkösesti, ja oli tosi kiva myös 
ratsastaa Annan jälkeen. 


Ilmottauduin myös Antonilla pelkkiin maastokilpailuihin, jotka on parin viikon päästä.
Michalla ilmottauduin estekisoihin Dagstorpiin johonkin poniderbyyn :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti