torstai 28. kesäkuuta 2012

Eilen mulla oli estetunnit molemmilla. Michalla ratsastin ensin.Tehtiin tosi vaikeita ja teknisiä juttuja. Alkuun tultiin ravissa molemissa suunnissa pystylle, jossa oli ponnistuspuomi. Tultiin myös sillein, että maahan noin pari metriä ennen estettä laitettiin tolppa, joiden sisäpuolelta piti ratsastaa ja hypätä este. Sen jälkeen tultiin kolmen esteen innari, josta tiukka käännös oikealle ja pysty, sitten taas tiukasti vasemalle ja okseri. Sama myös toisinpäin.


 Hypättiin myös muutamia eri ratoja. Ehkä 100/105cm. Pari kieltoa otti kahden askeleen sarjalle, koska en pyytänyt Michaa tarpeeksi eteenpäin ja väli jäi liian pitkäksi. Nyt kuitenkin hyppääminen sujuu jo ihan eri tavalla, verrattuna siihen mitä se oli vielä vähän aikaa sitten.

Antonilla tein aikalailla samat jutut, mutta hyppäsin radan vähän isompana, noin 120/125cm.
En ookkaan pitkään aikaan päässyt hyppäämään Antonilla rataesteitä. Oli tosi kiva hypätä sillä, koska se on ollut mulla jo sen verran kauan, että pääsen treenaamaan sillä jo pieniä yksityiskohtia.

Tänään kävin heppaliikkeessä, koska Anton tarvitsi suitset. Pyrin katsomaan mahdollisimman halvat suitset ja löysinkin sellaiset, mutta ne olivat ponikokoiset. Ajattelin, että kyllä ne mahtuvat.... No tietty ne oli ihan liian pienet. Huomenna varmaan käyn palauttamassa ne ja vaihdan ne isompiin.
Mukaan tarttui myös, punaiset riimut Antonille, Stübbenin nahanpuhdistus rasva, sekä lettareita.

Ratsastin illemmalla vielä Michan. Minä ja Martina lähdettiin ilman satulaa maastoon. Laukattiin pellon ympäri ja oli ihan sairaan kivaa. Pellon ympärys on n. 5km. Muistan, kun pienenä aina unelmoin kuinka ihanaa olisi laukata pellolla ilman satulaa omalla hevosella.

Sen jälkeen irtohypytin Antonia. Se oli aika possu tänään. Muutamana kerran hyppäsi tosi hyvin, mutta sitten siltä lähti tottakai etukenkä irti. Voi olla, että kenkä oli huonosti kiinni ja sen takia ei halunnut hypätä. Toivottavasti huomenna Anton saa taas kengän takaisin.

1 kommentti: