perjantai 4. toukokuuta 2012

Treenit Niinisalossa!

Moikka taas ! En oo vähään aikaan kirjotellut oikeen mitään :(
Joo tosiaan oltiin tänään Niinisalossa treenaamassa kauden ekat maastoesteet!

Anton oli tosi huonolla tuulella jo silloin, kun olimme tallilla. Se esim. pukitti, kun otin loimen pois ja nosteli takajalkoja äkäisen näköisenä, kun laitettiin kuljetussuojia. Sillä ei siis ollut mikään hyvä päivä.

Niinisalossa hyppäsin ensimmäisenä Antonilla. Hypättiin hevosten helpon esteitä. Olen iloinen, että Anton hyppäsi haudan, alashypyt ja trakennerin tosi hyvin, sillä meillä on ollut ongelmia niiden kanssa viime kaudella. Anton kielsi ihan ihme esteille, esim. kulmalle, jonka kanssa ei ole ollut ongelmia, sekä sianselälle ?!?

Toinen ISO ongelma oli vesi !! Antonille vesi ei ole ollut oikeastaan ikinä mikään ongelma. Me oltiin vesiesteellä varmaan puolituntia ainakin. Se ei vaan yksinkertasesti suostunut menemään veteen. Saatin se menemään veteen sillain, että Micha oli vetoapuna. Kun Anton oli vedessä, se ei suostunut liikkumaan siellä, ellei micha liikkunut. Yritin vaikka mitä, raipasta Anton ei sanonut mitään, vaikka yleensä sille riittää pieni kosketus raipasta. Anton oli kyllä tänää aika sika ! Se oli sitä mieltä, että sen ei tarvinnut tulla ylös vedestä, ellei Micha mennyt ensin. Sitten teimme monta kertaa sillein, että menimme veteen-takas-veteen-takas, välillä micha ensin ja välillä taas Anton ensin. Lopulta se onnistui jotenkin. Saatiin jopa lopulta Anton hyppäämään alashypyn veteen muutamien yrityksien jälkeen!
Tänään ei ollut vain Antonin päivä.
En ota Antonilla mitään paineita kisoihin vedestä, koska tiedän, että se ei ole sen ongelma ja se menee veteen :)
Michalla meni taas tosi hyvin ! Yksi ainut kielto tuli ekalle sianselälle, jota se pelkäsi oikeesti, eikä se ollut edes iso, mutta kaiken muun hyppäsi. Muutaman kerran tultiin aika lähelle esteitä, mutta poni pelasti! :)

Mulla on Niinisalossa kenttäkisat 12-13.5.
Ja loppuun vielä miljoona kuvaa ! (:


1 kommentti:

  1. kivan näköisiä esteitä Niinisalossa =) tsemppiä kisoihin ja Ruotsin reissulle. Mä olen niiiiiiiiiin hengessä mukana!!

    VastaaPoista