maanantai 7. toukokuuta 2012

Kouluvalmennusta

Tänään oli Suvi Kiviniemen kouluvalmennus Killerillä.
Mulla oli treenattava kouluohjelma viikonlopun kenttäkisoihin (Helppo A FEI:n *-kenttäkilpailuohjelma poneille 1997/2009).
Menin tällä kertaa ensimmäisenä Michalla. Kun hain Michan tarhasta se oli ihan unessa siellä ja mä tulin ja herätin sen :(.Meillä on alkanut Michan kanssa tulemaan enemmän ja enemmän luottoa toisiimme. Meillä alkaa nyt sujua jo aika hyvin, sekä koulussa, että esteillä. Alkuun oli paljon ongelmia! Tällä hetkellä tuntuu, että asiat menevät vaan koko ajan parempaan suuntaan ja ongelmat vähenevät. Michankin kanssa on mennyt suurinpiirtein se vuosi, kunnes meille löytyi yhteinen sävel. 

Oli myös hyviä pätkiä...
Tänään tein ensimmäisenä koko radan kerran läpi. Se meni ihan hyvin ja sen jälkeen tehtiin pätkiä radasta. Michan muoto on kuulemma parantunut ja laukka kanssa. Micha teki parhaimmat keskiravit tänään, mitä se on ikinä mun aikana tehnyt!

Anton oli taas vaihteeks yhteistyöhaluton melkein koko valmennuksen ajan... Se poni on selkeesti päättänyt, että nyt sillä on kesäloma ja sen ei tarvii tehdä töitä. Se on jotenkin tahmee ja hidas pohkeelle. 
Enimmäinen rata ei ollu kauheen hyvä, toisessa oli ihan hyviä pätkiä. Viimeisen kerran tulin pelkän laukkaohjelman ja se meni hyvin! Lopussa laukassa Anton oli pehmeä kädelle ja kuunteli mitä mä sanon, eikä tehnyt niin kuin häntä huvittaa.


....Ja ei niin hyviä


2 kommenttia: