tiistai 29. toukokuuta 2012

Hain ponit noin 11 aikaan sisälle ja huomasin et Michalta puuttuu kenkä. Sanoin siitä mun parhaalla ruotsin kielellä Annalle, joka sanoi et voin jättää Michan karsinaan ja ratsastaa ensin Antonilla.
Anton kanssa tehtiin laukkatyöskentelyä esteillä. Aina, jos Anton vähänkin katsoo estettä, niin mun pitää just oikeella hetkellä laittaa jalat kiinni. Antonia ei saa myöskään päästää liian pitkäksi. tehtiin pientä rataa ja joitakin linjoja myös. Anton meni hyvin. Huomenna Antonin kanssa koulutreenia.

Michalla treenattiin pelkkiä pystyjä, koska pystyt on meidän ongelma. Jokaisen pystyn eteen laitettiin laukkapuomi helpottamaan hyppyjä. Puomien tarkoituksena oli se, että Michan viimeinen askel ennen estettä olisi saman pituinen kuin lähestyessä estettä, ettei se ottaisi ns. pikkuaskelta juuri ennen hyppäämistä. Lisäksi puomeilla yritettiin saada hyvä rytmi. Micha oli ihan super! ei yhtäkään kieltoa, muutama huono hyppy ainoastaan. Huomenna tehdään samalla tavalla, mutta ilman apupuomeja.

Antonilla oli takajalassa pieni haava, luultavasti telonut itsensä laitumella :/ Puhdistin sen ja laitoin yöksi Animaltekstii, joka on siis sellainen side, joka puhdistaa haavan. Toivon, että se parantuu normaalisti, ettei Anton kehitä siihen imaria, niinkuin yleensä...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti