torstai 24. toukokuuta 2012

Aamulla oltiin Flyingessä Piia Pantsun luona katsomassa Martinan valmennuksia. Käytiin samalla heppaliikkessä ja ostettiin valkoset pintelit ja raippa.

Päivällä mulla oli Annan maastovalmennukset. Menin ensin Antonilla treenattiin pariin otteeseen hautoja ja alashyppyjä. Teimme myös sellasta tehtävää, että hypättiin alamäkeen alashyppy ja sen jälkeen askel ja iso tynnyri-este, joka kuuluu hevosten yhteen tähteen.

Micha hyppäs kaiken hyvin ja varmasti niinkuin yleensä maastoesteillä. Sen kanssa harjottelin enimmäkseen mun omaa istuntaa. Michan vauhti hidastuu vedessä yleensä tosi paljon ja meinasin kerran oikeesti tippua :D Menin Michalla kaikki samat esteet kuin Antonilla, mutta meidän ei tarvinnut harjotella mitään estettä erikseen niinkuin esim. Antonilla hautaa ja alashyppyä.

 Huomenna lähden kisoihin jonkun ihan random perheen kyydissä. En tiedä edes minkä maalaisia ne on ja mulla ei oo kauheen hyvä kielitaito. Anton tulee niitten kyydissä ja Anna tuo Michan lauantai aamuna. Yövyn jossain mökissä kisapaikalla ? :D Vähän pelottaa, että mitä tästä tulee, mut jos en ymmärrä niin voin aina hymyillä vaan ja olla sillain, et ymmärsin :D

Muutamia kuvia tästä päivästä:

3 kommenttia:

 1. Voi pikkusisko, sama tekniikka ku mulla ;) 'Hymyile, niin ne luulee sun ymmärtäneen...' :')

  VastaaPoista
 2. Onko osa kuvista videolta kun niin huono laatu? Mut tosi kiva kun pystyt poistailemaan sieltä Ruotsistakin (: Ja kuka on tämä Martina josta kerrot niin paljon? ::)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei oo videolta, kone oli vaan ladannu kuvat huonosti :( Mut nyt on parempi laatusena :) Ja Martina on suomalainen kenttäratsastaja, joka on kanssa valmentautumassa Annalla :)

   Poista