tiistai 24. huhtikuuta 2012

Tänään olin Antonin kanssa aluksi maastossa. Käytiin kattoo oisko Laajavuoren päälle menevät ladut olleet jo sulaneet, mutta ei ollu vielä. Käännyin takasin jossain vaiheessa, koska latu alko upottaa jo niin paljon, et ei siellä ollu enää mitää järkee mennä. Menin viellä raviradalle ratsastaa ja laukkaamaan. Laukkasin pari kertaa pitkänsivun täysiä. Huhu, oli kyllä hullun kivaa päästellä menee pitkästä aikaa !

Michalla ratsastin kentällä. En voinu oikeen tehdä mitään erikoista, koska se kenttä oli just sulanu ja se oli täynnä vaa kuraa ja vettä. Tein kuitenkin aika paljon siirtymisiä ja taivutteluja. Micha oli kiinni aluks aika kovaa vasemmalta. Just, kun sain sen pehmeemmäks vasemmasta se oli kiinni oikeesta ohjasta... Tein sen kanssa aika paljon töitä tän ongelman kanssa. Lopuksi sain sen jo aika pehmeeks, vaikken kuitenkaan oo ihan 100% tyytyväinen, nii parani se paljon loppua kohden :)

Molemmilla poneilla taitaa olla jo kevättä rinnassa, kun on aika paljon energiaa!
Ja ois pitäny olla nyt viikonloppuna estekilpailut, mutta ne peruttiin, koska se kenttä on niin huonossa kunnossa, että niitä ei voi pitää. Oisin menny 100cm ja 110cm.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti