lauantai 28. huhtikuuta 2012

Tänään oli Suvi Kiviniemen estevalmennus Polleparkissa.
Menin ensin Antonilla. Verkkasin Antonia ja se oli tosi villi. En meinannut saada pidettyä sitä maneesin toisessa päädyssä melkein ollenkaan. Juuri ennen kun aloitimme, sain Antonia rauhallisemmaksi.

 Aloitimme puomi-kavaletti-puomi harjoituksella, joka meni aika hyvin. Sen jälkeen teimme saman harjoituksen, mutta kavaletin sijasta oli pieni pysty ja vesimatto. Teimme koko valmennuksen aikana todella monia erinlaisia linjoja ja kaarteita. Anton oli aika energinen ja veikkaan, että pukittelut johtuivat siitä. Viimeinen rata jonka hyppäsimme, oli noin 110cm ja yks 120cm.Michalla teimme melkein samat harjoitukset, mutta vähän pienempänä. Micha tuntui nyt oikeesti hyvältä.   Se liikku kivassa rytmissä ja kuunteli mitä mä sanoin, eikä painanu yhtään kädelle tai lähteny viemää. Paitsi ensimmäisessä laukassa :D

Opin yhden todella tärkeä asian, nimittäin sen, että mun on pakko istuu alas Michan kanssa ja no tottakai kaikkien muittenkin kanssa, koska jos meen vähänkin etukenoon ennen estettä, Micha menee helposti etupainoseks, eikä hyppää.Maneesissa ei saa oikeen tarkkoja kuvia, että laatu ei ole kauheen hyvä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti