maanantai 26. maaliskuuta 2012

Kisareissu

Jooo oltiin tässä Ypäjällä..
Oli sekin taas reissu ! :D


Lauantai: Tultiin Ypäjälle ja purettiin tavarat. Sen jälkeen lähdimme Jutan kanssa ratsastamaan. Teimme pitkät alkukäynnit maastossa. Kentällä tein ohjelmat läpi molemmila poneilla. Jutta verkkasi Michan minulle valmiiksi ja loppuverkkasi Antonin.


Sunnuntai: Aamulla lähdettiin ruokkimaan hevosia. Yöllä siirrettiin kelloja, mutta me siirrettiin jo illalla ja otettiin vielä automaattinen ajanpäivitys pois. Lähettiin aamulla kuuden aikaan ruokkimaan ponit. Sitten me oikeesti ruvettiin ihmettelee ku 10 vaille 7 kukaan ei ollu vielä tullut ruokkii niitte hevosia.  Yhden ratsastajan äiti tuli ruokkimaan oman hevosensa ja kysyttiin siltä kelloa. Kello oliki vasta 10 vaille kuusi. Joo oltiin sitten oltu jo oikeesti viideltä ruokkimassa hevosia, koska puhelin olikin siirtänyt silti kelloja itestään.
     No ei siinä mitään. Starttasin Antonilla koulukokeeseen n. 8.15. Anton oli verkassa tosi hyvä, kunnes päästiin radalle. Tottakai se säikähti sitä tuomarii eikä suostunu menemään toiseen päätyyn !! Mun oli pakko jotenki selvitä siitä tilanteesta ja yritin rauhotella Antonia. Meijän kouluohjelma ei menny ihan ku strömsöössä.
Me saatiin prosentteja n. 54 % :D Koulupapereitten paras kohta oli: Kiireinen, jännittynyt,sätkii . Eihän noille papereille voi ku nauraa! :D
     Estekokeessa Anton oli tosi hyvä! tuli yks puomi alas eli 4vp, mut se oli täysin mun oma vika. Ja oon tosi tyytyväinen siihen estekokeeseen, koska tiesin mistä se tiputus johtu.
     Sitten oli Michan vuoro. Koulukokeen verkassa Micha oli ihan hyvä, niin kauan ennenkuin se sai jonkun tammakohtauksen eikä suostunu tekee vastalaukkaa toiseen suuntaan. Vaadin Michaa tekemään sen ja se hyppäs ihan takajaloilleen kunnolla. Koulutuomari oli ollu tauolla ja haukkonu happee ku näki Michan nousevan pystyyn. Radalla Micha jännitty ihan kokonaan ja olis halunnu vaa laukata. Se rata meni kanssa todella huonosti! Silläkin sain prosentteja vaan 54,5 %.
     Michalla menin suoraan estekokeeseen. Micha vei mua esteverkassa jo ihan 6-0 mulla ei ollu mitään jakoo sen kaa. Se teki saman radalla. Micha vaa puri kuolaimee kii ja yritin vaa ohjata esteille, ei ihme me saatii 8vp. Eli kaks puomia alas. Se meno oli varmaan ihan kauheeta ! Tai ainakin tuntu siltä!
     Sitten oli maastokoe. Se oli ihan hullun hieno se rata. Huomaa, että oli panostettu paljon enemmän, kun viime vuonna. Radalla oli 15 estettä ja yks sarja. Menin Antonilla eka ja Anton meni maaston ihan super, mutta 6 este ja 7 este oli linjassa ja mulla lähti ohjat 6 esteellä ja Anton protestoi ja hyppäs kolme kertaa pystyyn siinä linjan välissä. Tein voltin ja hyppäsin radan loppuun. No ne oli laittanu siitä tottelemattomuuden. Antonilla jäi saamatta kvaalit sen takia. Mut tärkeintä on, että itse tiedän, et se oli periaattees puhas rata, voltti vaan väärässä paikkaa :(.
     Michalla meni maasto TOSI hyvin! Päästiin maasto puhtaasti. JA SAATIIN MICHALLA NYT KVAALIT PM-KISOIHIN !!
     Näistä kisoista on nyt hyvä lähtee parantaa ens kisoihin. Ainakin koulukokeen osalta :D
Kuvia ja videoita tulee vähän myöhemmin, koska mun kamera tais jäädä tallille ja tultiin kotiin vasta puol yhden aikaan yöllä.
Ponien hoitaja Jutta oli kans ihan super!

ps. Sata lukijaa on tullu täytee! :) ja oon uudistanu ton Jessica Malin- sivun :)
   

1 kommentti:

  1. Hienosti olet uudistanut tuon "Jessica Malin" osion :)

    VastaaPoista