keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

epäonnea!

Eilen olin Michalla maastossa. Ratsastin kapealla tiellä ja siirsin ravista käyntiin ennen kurvia. Kurvista juoksee täysiä ravuri mua päin. Micha säikähti ravuria ja pyörähti 180 º ja lensin suoraan ojaan. Micha säikähti vähän kun lensin ojaan ja jäin roikkumaan ohjiin kiinni, koska en halunnut, et se pääsee metsässä irti.
Sitten se ravimies ravureineen ajaa vaan ohi eikä edes pysähtynyt, vaikka selkeesti näki, et makaan siellä ojassa, tai kysyny et sattuko mua. Ei mua onneks paljoo sattunu, mutta ihan hyvin olisi voinu sattuu enkä esim. päästä ojasta ylös. 
Anton meni tosi hyvin kuitenkin. Eikä siihen lopu tää epäonni. Tänään meidän piti mennä Polleparkkiin treenaa. Oltiin pakattattu jo kaikki autoon valmiiiks ja ponit ja kaikki oli valmiina. Eikös kuorma-auton takasillasta ollut menny sellane vinssi rikki, joka nostaa sen takasillan ylös. (sitä 130kg ei ihan käsillä noin vaa nosteta) Onneks se, joka laitto meille sen kuorma-auton kuntoon tuli tosi nopeesti kattoo, et mikä siinä on. Ja se vinssi menee nyt takuuseen onneks. Estetreenit siirtyi maanantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti