sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Kaikkee sitä sattuu ja tapahtuu

Meidän piti mennä tänään valmennukseen. Meillä oli koppi kiinni autossa, koska sitä johtoa ei saatu illalla tallilla irti . Eikä koppi ollut meidän, koska myimme oman koppimme, että saimme kuorma-auton ja kuorma-auto on hallilla laitettavana. Meillä oli etuvetonen auto, kun lähdimme pihasta, niin auto jäi kiinni yhteen mäkeen. Haimme hiekkaa, koska tie oli niin jäässä, ettei edes pystynyt työntämään autoa takaa ilman että ite liukuu taaksepäin. Saatiin auto sitten taas liikkellee ni eiköhän siitä kopista jäätynyt jarrut...            
        Tallille päästyämme kello oli sitten jo niin paljon, että en olisi kerennyt kuin yhdellä ponilla. Meidän ois pitäny vaihtaa auto jolla vedetään, mutta kopin sähköjohto ei irronnut autosta. Onneks Kari tuli ja irrotti sitä siinä jonkun tunnin. Et tällä kertaa jäi valmennus välistä :( Harmittaa, kun olisin halunnut mennä valmennukseen.

Vaikka valmennukseen ei tällä kertää päästy, kävin maastossa ja oli super kivaa!
 Rakensin pienen n.80cm maastoesteen tielle ja hyppäsin sitä molemmila poneilla muutamat kerrat :) 
Tällaisen nopeesti väsäsin :) 

+ Kattelen tässä kisakypärää tälle kaudelle, joku Owen's GR8 ois ihan kiva. Ja suunnittelen kisatakkii mitä kaikkee bling blingii laitetaan, kun se teetetään. :) 

1 kommentti: